Aniston

Majs madanbefalinger

Fem til dit indre madøre.

Majs madanbefalinger

Jeg vil prøve noget nyt. Nemlig at samle en række anbefalinger inden for maduniverset. 

Nu er det sådan, at jeg er ret glad for mad. Jeg er tosset med at smage nye ting, og jeg er altædende, indtil andet er bevist (ja, jeg er sønderjyde af oprindelse!) 

Med madglæde kommer man langt, og jeg finder ofte små gode steder, som, jeg synes, er anbefalelsesværdige, og samtidig kan jeg ikke lade være med at hive noget ned fra supermarkedshylden, hvis det er nyt og ser spændende ud.

Om madanbefalingerne bliver en fast månedlig ting, ved jeg endnu ikke. Men her er i hvert fald maj måneds fem anbefalinger fra et vaskeægte madøre. Mums!

Havre Crunch
Havre Crunch er Havre Fras' nye lillesøster og et morgenmadsprodukt med flakes og granola. Blandingen minder rigtig meget om nogle af de varianter, som Kellogg's har i bl.a. Australien, og jeg er vild med det! Med friske jordbær eller andre bær og mælk er det den perfekte og meget nemme morgenmad. Desværre er der kun 375 gram i pakken, hvilket, hvis du spørger mig, er ALT for lidt! Til gengæld er Havre Crunch nøglehulsmærket og fyldt med fibre men samtidig tilpas sødt til, at det smager meget syndigt.
Jeg har spottet Havre Crunch fra Quaker i bl.a Føtex og MENY til cirka 25 kr.

Urtekram Speltpops
Jeg bliver lidt i morgenmadsuniverset. Men træder i det mere speltmor-agtige hjørne. Spelt er her i hjemmet dog ikke noget fy-ord. Lillemanden elsker nemlig alt, hvad der indeholder spelt og ja, sådan er det vel at vokse op i 2010'erne. Urtekrams Speltpops ligner til forveksling Guldkorn, men de er økologiske, meget mindre søde og består ganske enkelt af speltkerner og honning. De smager dog fantastisk - og igen, med mælk og bær er de verdens nemmeste morgenmad. På svensk hedder Speltpops i øvrigt Dinkelpuffar ;-)
Jeg har købt Urtekram Speltpops i MENY og Irma, men de forhandles også online til cirka 18 kr.

42RAW
Mit lokale center, Frederiksberg Centret, er blevet et meget sjovere sted. Bl.a. er der åbnet en 42Raw med simpel og skøn rawfood. 42Raw serverer bl.a. kager, smoothies, milkshakes og, naturligvis, også mad. Vi er allerede endt på 42Raw adskillige gange, og det er blevet mit personlige lokale favoritsted. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i maden, men deres glutenfri og lactosefri chocolate chip cookies og smoothies med kakao og dadler udgør også et alletiders måltid, og det falder bestemt også 100 pct. i Lillemandens smag. Samtidig er stedet bare rigtig fint og hyggeligt.
42Raw findes bl.a. i Frederiksberg Centret, i indre København, Hellerup og Hørsholm.

Sun Lolly Creamy
Når det kommer til is, er Sun Lolly nok det ismærke, jeg har indkøbt oftest over de seneste fem år. Begge mine mænd elsker de klassiske Sun Lolly-is, så hele sommeren udgør de sådan cirka en tredjedel af vores fryser herhjemme. Jeg er dog ikke selv så tosset med den lidt krystalliserede konsistens. Til gengæld er jeg virkelig blevet vild med de helt nye Sun Lolly Creamy. Selvom de stadig ikke er flødeis, så er de meget blødere og lækrere i konsistensen pga., at de indeholder mælk. De er lige til at poppe i fryseren og nyde nogle timer efter - præcis ligesom en almindelig Sun Lolly. De smager bare meget bedre.
Jeg har spottet Sun Lolly Creamy i alt fra Netto til Føtex og hos Nemlig.com. De koster som regel 25 kr. for en pakke med 12.
 
MENY
Jeg har vist allerede givet mine bedste anbefalinger til den nye MENY supermarkedskæde. Men derfor vil jeg alligevel lige påpege endnu engang, at jeg synes, det er et dejligt koncept, som Danmark har manglet. Bevares, jeg har da heller ikke råd til at handle alle vores dagligvarer et sted som MENY, men jeg synes, det er skønt med et supermarked, hvor alt det gode er samlet, og hvor jeg kan få lidt udover det sædvanlige - også rådgivning og ekspertise. Så kan jeg fortsætte med at købe alt det kedelige i Netto og så sætte prikken over i'et med en tur i MENY.
MENY har åbnet flere steder på Sjælland. 

Hvis du blev lidt sulten af det, så var det også meningen. Bon appetit! :)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce