Aniston

In the mood for Paris

Sommerferien er (næsten) om hjørnet.

In the mood for Paris

Det må gerne snart blive sommerferie og tid til Paris. 

Lillemanden har længe blapret løs om Eiffeltårn, croissanter og jordbærtærter fra Brioche Dorée. Og efter et halvt år med mere arbejde, end de fleste mennesker lægger på et helt år, så trænger jeg ærlig talt også til at trække stikket lidt og lade kroppen synke ned i en latte og en croque madame på en fransk bistro!

Sidst jeg var i Paris var en endagstur med en kollega, hvor vi nærmest kun nåede at se indersiden af et mødelokale samt lufthavnen, og sidst manden og jeg besøgte den franske hovedstad, var vi nyforelskede under en paraply, fordi det stod ned i lårtykke stråler i samtlige fire dage, vi tilbragte i byen.

Jeg er jo egentlig angloman ind til benet, men jeg glæder mig usigeligt til et nyt møde med Paris med (forhåbentlig) sol, varme, min lille familie og en masse god mad. Derfor er jeg også så småt begyndt at planlægge.

Til turen skal min smukke Châtelet kuffert fra Delsey Paris naturligvis pakkes. Den trænger til at blive luftet og til at komme ned, hvor den hører hjemme. Den er stadig den smukkeste og mest funktionelle kuffert, jeg nogensinde har haft, og den kan nok rumme de fleste af vores pakkenelikker samt evt. nye indkøb, som jeg forventer at gøre undervejs.

Jeg har desuden stort set allerede tygget Politikens Med familien i Paris igennem, så vi er velforberedte til Paris' børnevenlige hjørner. Guiden skal naturligvis med os på turen, og med de store kort, som kan foldes ud fra siderne, er den en oplagt følgesvend at have med i tasken på turen rundt i Paris. Samtidig giver den et overskueligt indblik i de forskellige bydele i Paris, hvilket hjælper rigtig meget, når man nu kun har nogle få dage i byen at gøre godt med.

Selvom jeg er ivrig turist og virkelig nyder at rejse, kan jeg ikke fordrage at ligne en turist! Så jeg tænker, at jeg skal pakke, så jeg bliver mindre blegfed dansker på tur og mere parisienne. Måske jeg skulle overveje lækre brune kontaktlinser fra Air Optix Colors? Og min favorit skjorte fra & Other Stories er helt klart også et must i kufferten. Den er heller ikke i stand til at krølle, så den er oplagt på pakkelisten.

Herudover skal neglene naturligvis være røde - og evt. med let krakkeleret lak har jeg ladet mig fortælle. En ægte parisienne ser jo ikke perfekt ud fra top til tå. Jeg tænker at pakke favoritten fra By K. neglelak (farven Oy-Mak) ned samt de gode og rejsevenlige neglelakfjerner pads fra Mavala. Og eftersom jeg faktisk ikke er så god til lak, der ikke ligger mere eller mindre perfekt på neglen, må jeg også hellere medbringe en base og top coat. Just in case!

Solcremen, ja for vi satser på masser af sol og nul regnvejr denne gang, er lille og taskevenlig og en af mine favoritter fra Vichy. Lillemanden får en med fra Oh-Lief. Den er fed og drøj og økologisk, og begge er oplagte at have med på farten, så man lige kan smøre sig ind undervejs.

Efter nogle dage i Paris går turen videre til Sydfrankrig. Den del af pakkelisten er jeg ikke lige nået til endnu, men mon ikke det bare hedder badetøj og klip-klappere?

Gode og børnevenlige tips til Paris modtages i øvrigt med kyshånd!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce