Aniston

Fødselsdagsønsker, når man fylder 5

LEGO, LEGO, Playmobil og et nyt værelse.

Tænk engang! En vis lille herre fylder simpelthen 5 år om lidt! 

Tiden flyver, når man lider af søvnunderskud og lever i et evigt logistisk puslespil. Men én ting må jeg trods alt sige, det bliver nemmere at være forælder med årene. De første 3 år skal lige overstås, men så begynder det faktisk at være sjovt - for det meste ;-)

Der sker meget, når man nærmer sig de 5 år. Man har en mening, man har vilje, og man kan sagtens filosofere over livet og, ikke mindst, over alle de ting, man mangler sit liv.

Specielt det sidste er Lillemanden ret god til, og nu hvor han selv har en holdning til sine fødselsdagsønsker, er ønskesedlen blevet meget lang - og den indeholder, sjovt nok, slet ikke underbukser og strømper. 

Til gengæld erkender han trods alt manglen på en stor-dreng-seng, og at skiftet fra juniorseng til voksenseng kræver, at han får en hel masse nye "tekstiler" i sit liv. Heldigvis er han ret frisk på den del - og på en masse LEGO og Playmobil!

Seng med skuffer
Først og fremmest skal drengen indlede sit femte år med en ny seng. Det eneste MUST, det er til gengæld et stort MUST fra hans side, er, at den nye seng skal have skuffer, som han kan gemme sit legetøj og hemmeligheder i. Vi har kig på FLAXA fra IKEA, som vi lige mangler at se i virkeligheden. Men jeg tror, den vil være et rigtig godt bud på en drengeseng, der kan holde i nogle år fremover.
FLAXA seng fra IKEA koster 1.239 kr. hos IKEA.

Pude, dyne, lagen og sengetøj
Når nu sengen skal skiftes ud, er der også ret meget andet, der skal indkøbes fra ny. Det var det samme, da vi skiftede fra baby til junior. Nu skal vi så på den igen! Og hver gang er det lige dyrt. Jeg har dog allerede været i H&M og indkøbe et enkelt sengesæt, og faktisk har H&M ret meget til drengeværelset, som er både fint, lækkert og til at betale. Bl.a. har vi kigget på sengetøj med skateboards og dinosaurer. Og lagner, pude og dyne kan simpelthen indkøbes samtidig. Det er smart!
Sengetøj med skateboards og dinosaurer fra H&M koster 179 kr.

Lidt mindre farvestrålende vejbanetæppe
Det var også i H&M, vi fandt det vejbanetæppe, som Lillemanden straks forelskede sig i. Når man sidder meget på gulvet, er et tæppe et must, og det gamle biltæppe fra IKEA er måske lige en tand for farvestrålende efterhånden. Og ligesom os andre så har børn jo også engang imellem brug for noget nyt at kigge på. 
Vejbanetæppe fra H&M koster 199 kr., og jeg har kun set det i fysiske H&M Home-butikker.

Playmobil ridder skattekammer
Da vi for nogen tid siden var til legeaftale hos Playmobil, faldt Lillemanden pladask for en særlig æske, som han bogstavelig talt ikke havde tænkt sig at slippe igen! Da jeg havde fået vristet den ud af hænderne på ham, blev vi dog enige om, at den skulle på fødselsdagsønskesedlen, så det er den naturligvis kommet. Æsken er Playmobil 6156 Riddernes Skattekammer, som indeholder en lille æske med seje ridderting. Man kan jo godt forstå, hvis man bare må eje den!
Playmobil 6156 Riddernes Skattekammer forhandles bl.a. hos BR til 229,95 kr.

LEGO til den store guldmedalje
Listen med LEGO-æsker på ønskesedlen er, sædvanen, ret lang. Når man fylder fem år, er den ikke kortere! På listen er bl.a. forskellige LEGO Ninjago-æsker, LEGO Bionicle og en enkelt LEGO Minecraft-æske. LEGO kan man åbenbart ikke få nok af - det gælder far som søn her i familien.
LEGO 60084 transporter, LEGO Bionicle 70787 og 70786, LEGO Ninjago 70747 og LEGO Minecraft 21115 forhandles alle hos BR 

En blød hættetrøje
Den ene beklædningsgenstand, der har sneget sig ind på ønskesedlen, er ikke engang min idé. Det eneste, der dur, er nemlig hættetrøjer, så drengen har simpelthen selv ytret ønske om, at han gerne vil have en hættetrøje mere til samlingen. Han vil naturligvis gerne have en med så meget pang og print som muligt, meeeen ... Jeg synes nu engang, hættetrøjer skal være forholdsvist enkle, så de passer til alt. Bl.a. er jeg stor fan af hættetrøjerne fra American Apparel, som er super bløde og lækre i kvaliteten, men det kunne også være den seje skjorte-møder-hættetrøje fra LP Boys, som vist vil falde i både moren og barnets smag.
Hættetrøje fra American Apparel koster cirka 200 kr. afhængigt af, hvor i verden den købes. Hætteskjorten fra LP Boys koster 249,95 kr.

ANNONCE
Fødselsdagsønsker, når man fylder 5
Del

Seneste nyt

Annonce