Aniston

Billigt børnehave-scoop

Børnelækkerier på budget.

Der er sikkert mange forældre, der gør det stik modsatte, og som vil være dybt uenige. Men herhjemme er det dyre og sommetider også sarte tøj primært til weekend og fest, mens det billigere og mere robuste er til børnehaven.

Det er sådan, vi er indrettet. Mest fordi vi ikke vil blive ærgerlige over, at Lillemanden ender med at spilde græskarsuppe (og de spiser virkelig meget græskarsuppe i den børnehave!!) ud over den lysegrå bluse til en lille stak hundrede kroner eller lave store stygge skrammer i de helt nye, dyre lædersko. 

Til gengæld synes jeg, man kan finde rigtig meget fedt børnetøj i bl.a. H&M til ingen penge, og det fede er, at Lillemanden elsker at have det på, fordi det ofte er fede designs, og fordi han føler sig fri i det, og sagtens lige kan tørre fingrene af i det uden, at forældrene så meget som blinker. 

For nylig har vi klikket et par sko hjem fra Deichmanns webshop. Jeg faldt for designet. Men det er jo altid lidt et sats at købe sko online, som man ikke har set IRL.

Selvom de dog kun kostede en tredjedel af, hvad børnesko ellers koster, så er de hverken stive eller ser billige ud. 

Samtidig er de åbenbart både "seje" og "vildt hurtige", og da de var hentet på posthuset, blev kassen flået op, og det var lige før, den lille herre insisterede på at sove med dem på!

Det er de perfekte børnehavesko, som man kan grave i sandkasse med, spille fodbold med, klatre i træer og løbe om kap med. Så må de holde, så længe som de kan. Men de virker nu ret robuste, og de kan løbe virkelig hurtigt!

T-shirten på billedet er i øvrigt endnu et børnehavebudgetkøb. Den kostede sølle 6 dollars (30 kr.) i Target i Australien, og jeg kunne ganske enkelt ikke stå for den ;-)

Mid-Cut sneakers fra Bobbi-Shoes forhandles på Deichmanns webshop til 249 kr.

ANNONCE
Billigt børnehave-scoop
Del

Seneste nyt

Annonce