Aniston

Ubang sokke-sejhed og en rabatkode

Søde sokker, stædighed og 25 pct. rabat på børnetøj.

Får man meget sure tæer af at have de samme sokker på, indtil man vokser ud af dem? I så fald må jeg hellere vriste Lillemanden ud af de sokker, som han lige nu pure nægter at tage af, mens han sover og så skynde mig at smide dem i vaskemaskinen!

De seje krokodille-knæstrømper er netop kommet med posten fra Ubang Babblechat. De blev flået ud af pakken og straks taget i brug.

Normalvis ville jeg jo vaske et par strømper, inden de tages i brug, men knæstrømperne er forvaskede fra producenten og OEKO-TEX certificeret, så jeg har valgt, at det er ok for denne gang, hvilket passer drengen fremragende.

Han har lige smidt strømperne, mens han skulle sove, men her til morgen trak han igen i dem og smøgede oven i købet sine jeans op, så han kunne flashe sine krokodilleben.

Man kan jo faktisk ikke bebrejde ham. Strømperne fra Ubang Babblechat er jo søde og sjove, og de virker super bløde i kvaliteten.

Ubang har været så søde at sende en rabatkode med sammen med strømperne, og jeg har fået lov til at dele den med dig. Rabatkoden kan også bruges på alt det andet børnetøj fra Ubang Babblechat - og altså ikke kun de søde og sjove Talkie Walkie strømper, selvom de er en sikker investering, hvis man vil gøre et barn TOP glad :)

Rabatkode til 25 % på Ubang Babblechat
 

May2015

Rabatkoden giver 25 % på alt børnetøjet fra Ubang Babblechat på Ubangs hjemmeside frem til den 30. juni 2015.

ANNONCE
Ubang sokke-sejhed og en rabatkode
Del

Seneste nyt

Annonce