Aniston

bObles design edition-crush

Til leg og til den ranke ryg.

Sommetider har man som mor en tendens til at projicere sine egne ønsker over på ens barn. Jeg har eksempelvis længe ledt efter en bestemt Comme des Garcons t-shirt til mig selv, som jeg så fandt i ministørrelse til Lillemanden for nogen tid siden. Jeg er ret tosset med Iron Man (og Robert Downey Jr.), så jeg købte en Iron Man-figur til drengen i fødselsdagsgave osv. osv.

I forbindelse med åbningen af udstillingen "Barnets Århundrede" på Designmuseum Danmark blev jeg så ret forelsket i bObles' helt særlige design edition tumlemøbel, som er en del af udstillingen, og som er blevet lavet specielt til Barnets Århundrede og derfor kun forhandles få steder.

Jeg har siden forestillet mig den smarte bObles som en del af mit kontor. Jeg kunne sidde dér rank og sundt på min bObles og ikke længere falde sammen over skrivebordet, som eftermiddagstimerne skrider frem. Det ville være sundt for min gamle slidte ryg, og det ville helt sikkert også være sundt for resten af kroppen at sidde ret og rank op og ned med mulighed for at bevæge sig og ikke synke længere og længere ned i kontorstolens forbistret bløde sæde.

Indtil videre er det dog blevet til en tanke, og min kontorstol står stadig lunt og godt på kontoret.

I stedet har Lillemanden fået den udsøgte fornøjelse at teste den fine bObles' siddeglæder. At han så i forvejen sidder meget rankt og knap så stille, gør det bare endnu federe, for tumlemøblet bliver virkelig brugt på alle dets præmisser og muligheder. Der bygges baner, siddes, ligges, stås, kravles og vippes på den. Man kan sågar bruge den som en del af LEGO-legen.

Samtidig blender bObles design edition virkelig fint ind i stuen. Den er sort, enkel og må næsten passe ind i enhver indretning - også kontorindretningen, hvor den stadig står på must-buy-eventually-listen (i den lidt større model, naturligvis!)

bObles design edition forhandles bl.a. på Designmuseum Danmark og på bObles' egen webshop.

ANNONCE
bObles design edition-crush
Del

Seneste nyt

Annonce