Aniston

Fantastisk forår hos H&M

Noget af det, mor og søn kan være rørende enige om.

Måske jeg forsøger at overkompensere, fordi jeg altid selv render rundt i skjorte og blazer. Men jeg elsker altså at købe t-shirts og sweats med fede statements og tryk til sønnike. Heldigvis er Lillemanden helt med på den slags, og hvis der er superhelte, Star Wars eller Transformers eller noget andet sejt på brystet, så jubler han højlydt.

Forleden var vi i H&M og indkøbe lidt nødvendigheder til foråret, og DAMN ... Jeg kunne faktisk nærmest have købt en af hver!

Jeg synes virkelig, H&M gør det godt i denne sæson, og det blev da også til lidt andet end det allermest nødvendige, nemlig en NYC sweatshirt (vi har i forvejen t-shirten fra sidste sæson, og vi har været så glade for den) samt en sej Transformers T-shirt med sølvtryk, som jeg nærmest ikke må vaske for ham den strikse lille mand, som efterhånden begynder at have ret mange holdninger om, hvad han vil iføre sig.

Nu hvor der snart kommer børnepenge, tænker jeg, vi lige skal et smut i H&M igen og indkøbe i stor stil. Til de priser må man vist godt gå lidt amok. Og så skal vi bare sørge for at gå en stor bue udenom alt det med Angry Birds som også er blandt Lillemandens helt store besættelser ;-)


NYC Sweat koster 79,95 kr i H&M Kids, det samme gør Transformers T-shirten.

ANNONCE
NYC sweat og Transformers tee fra H&M. Skoene er fra Bundgaard. - Fantastisk forår hos H&M NYC sweat og Transformers tee fra H&M. Skoene er fra Bundgaard.
Del

Seneste nyt

Annonce