Aniston

Vinterstøvle-fornægtelsen

Ja ja, så springer vi da bare ud i foråret.

Egentlig synes jeg, det stadig er vinterstøvlevejr. Men siden Lillemanden har fået nye forårssko, så nægter han pure at lægge fødder til andet end dem.

Han mener, det er sko, som man kan løbe hurtigt i, og det er testet både ud og hjemme.Han mener åbenbart også, at de passer til alt slags vejr. Det er jeg ikke helt enig i, men han får da lov til at lufte de nye forårssko, når det ikke regner eller er minusgrader. 

Bl.a. havde han dem på, da vi var på påskeægjagt i Frederiksberg Have forleden. Her fik de deres ilddåb i mudderet, og heldigvis blev de ikke alt for beskidte og hærgede fra dag ét. 

Men han synes, de er fantastiske at have på, og det er jo et ret godt udgangspunkt. 

Skoene er fra Bundgaard, som jo ellers primært er kendte for at lave sko til brede børnefødder. Modellen, som hedder Trumf, passer dog perfekt til Lillemandens ret smalle fødder. 

Lillemanden er overbevist om, at han skal have de nye sko på i børnehaven efter påske, fordi de kan løbe stærkt på legepladsen, og fordi de andre børn vil synes, de er seje. Meeeen ... Jeg er endnu ikke helt med på vinterstøvle-fornægtelsen. Men det kommer jeg forhåbentlig snart :)

Trumf sko fra Bundgaard forhandles bl.a. på Bundgaards egen hjemmeside samt i Illum og andre Bundgaard-forhandlere.

ANNONCE
Vinterstøvle-fornægtelsen
Del

Seneste nyt

Annonce