Aniston

Forårsfavoritter til en lille stor dreng

Smugkig på foråret hos lækre Limited by Name It. Haps!

"24 karat, 4 - 24 karat", "Ej, det er for blæret!", "Instagram er på mobilen, ikk'?" og alskens andre guldkorn, som får forældrene til at trække på smilebåndet, er det, der kommer oftere og oftere ud af munden på den lille mand, som jeg bor sammen med. Men faktum er, at Lillemanden er en stor lille dreng efterhånden, og lige om lidt starter hans sidste år i børnehaven. GISP!

Når man nu er en stor dreng, så synes jeg jo også, man skal klæde sig som en. Og lige det der midterstadie mellem lille dreng og stor dreng sådan rent tøjmæssigt, synes jeg godt, kan være svært. Småfolk er for baby, Molo er for print, Wheat er for romantisk ... Men jeg har nu altid elsket Limited by Name It, som passer perfekt til den alder, min lille store dreng har lige nu, og som har formået at skabe en stil, som tager udgangspunkt i voksenmoden, men som samtidig laver tøj, der appelerer til børns legesyghed og deres trang til bevægelse. 

Nu hvor vi snart skal ekvipere til foråret, har jeg smugkigget en del på på den kommende sæson hos Limited by Name It, og det er måske endda endnu bedre end sidste kollektion.  Der er flere fede jeans og shorts i kollektionen, og netop Limited by Name Its bukser er ofte perfekte til en smal dreng. T-shirts og hættetrøjerne er også vildt fede, og ak! Den hue der må Lillemanden nok bare eje - måske sammen med den ternede skjorte.

Fedt ikk'? Og så lander det i handler nu her i løbet af marts :)

ANNONCE
Forårsfavoritter til en lille stor dreng
Del

Seneste nyt

Annonce