Aniston

Tidens børnemusik-favoritter

Når først man får smag for skidtet, så skal der synges og danses!

Tidens børnemusik-favoritter

Musik har altid været en stor del af mit liv. Jeg har oven i købet arbejdet i radiobranchen, for søren da! Men efter Lillemanden kom til, har vores anlæg stået frygteligt stille. Måske derfor har afkommet heller ikke været så interesseret i musik - indtil nu.

Efter MGP forleden er der dog sket noget. Den lille dreng har fået øjnene (eller måske nærmere ørene) op for musikkens fortræffeligheder og er i stigende grad begyndt at indføre musik i det lille hjem igen. Når man er knap 5 år, har man dog ikke nogen defineret musiksmag, og alt fra AC/DC til Ride Ride Ranke kan tilsyneladende falde i ens smag.

Derfor er hitsene lige nu også en god gang blandet landhandel. Vi hører Gangnam Style, Du du du med Flora Ofelia og så den seneste Hits for Kids vol. 32 samt Bro Bro Brille - Mange af de bedste børnesange nogensinde. 

De sidste to er nye i Lillemandens CD-samling, som indtil videre er ganske lille bitte, men som bestemt skal udvikles over årene. Og det er smadder hyggeligt at sætte en CD på og danse rundt i stuen, mens man skråler med efter bedste evne. 

Hits for Kids vol. 32 indeholder oven i købet en party hits CD, som jeg også sagtens kunne overveje at stjæle med, hvis jeg skal ud med veninderne. Der er ikke noget som velkendte party hits til at holde enten en søndag eftermiddag eller en lørdag aften kørende. Bro Bro Brille derimod indeholder en stor bunke vaskeægte børnesange fra gammel og nyere tid - og faktisk også nogle, som jeg personligt ikke kendte på forhånd.

Begge CD'er er udkommet for nyligt og kan bestemt anbefales til små musik- og dansemus med endnu udefinerbar musiksmag ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce