Aniston

Harman JBL On Tour Micro

Lille og musikalsk ledsager med den bedste lyd, du kan tænke dig. Vind den her!

Harman JBL On Tour Micro
Harman har for nyligt lanceret en lille ny livsledsager, som du, der godt kan lide musik, og som godt kan lide at have musikken med dig, helt sikkert vil sætte pris på.

Er du også til lækkert design. Ja, så er du og JBL On Tour Micro helt sikkert et rigtig godt makkerpar!

Lille men fuld af lyd
Harmans JBL On Tour Micro er en lille, fin og bærbar højtaler, som passer til alle typer afspillere, og som nemt kan passe lige ned i håndtasken ved siden af din telefon og håndcreme.

Man skal dog ikke tage fejl af størrelsen, for On Tour Micro leverer super JBL-lyd, hvilket, hvis man er kender, vist nok betyder, at det lyder lækkert.

Hot accessorie på farten
Udover at højtaleren er bærbar, lille og leverer god lyd, så passer den til alle enheder og findes i flere farver, så du kan vælge lige netop din favorit: Sort, hvid, orange og rød. Så højtaleren kan være en helt lille accessorie. Det bliver ikke meget bedre!

Men vent jo, det gør det ...

Vind JBL On Tour Micro og signeret Maroon 5 cd
Du har nemlig nu chancen for at vinde en Harman JBL On Tour Micro OG en signeret Maroon 5 CD lige her på Aniston.dk frem til den 29. februar. 

Svar blot på nedenstående spørgsmål, og udfyld kontaktinfo, så er du med i konkurrencen.
ANNONCE
Vinderne får direkte besked. - Harman JBL On Tour Micro Vinderne får direkte besked.
JBL On Tour Micro og Maroon 5
"Hear the truth" er en global kampagne, som kommer til at køre over flere år.

I denne kampagne samarbejder Harman med en voksende skare af internationale musikere, som brænder for, at deres fans lytter til musik, sådan som den var tænkt, at den skal opleves.

Det er altså den høje lydkvalitet, der er i fokus, når Harman har indgået et samarbejde med blandt andet bandet Maroon 5, der er aktuelle med albummet "Hands all over".
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt