Aniston

Mads Langers musikvideo til "Elephant"

Nu kan du smugkigge den på DFDS Seaways' Facebook-side.

Mads Langers musikvideo til "Elephant"
I sidste uge udkom Mads Langers nye album ”In These Waters”.

Det er Mads Langers fjerde album, og popmusikeren må siges at skyde frem på den danske musikscene netop nu, hvor han bl.a. er på forsiden af  Gaffa, og hvor billetterne til hans turné er blevet revet væk.

Men hvad de fleste måske ikke ved er, at Mads Langer har lavet musikken til DFDS Seaways’ reklameunivers, og at denne melodi desuden bliver spillet, når man træder om bord på Oslobåden, som sejler fra København til Oslo og retur.

Mads Langer og DFDS Seaways har således et rigtig godt samarbejde. Og i forlængelse af dette vil Mads Langers nye video til nummeret ”Elephant”, som er en del af det netop udgivne album, vises eksklusivt på DFDS Seaways’ Facebook-side fra i dag og til den 15. marts.

Først herefter vil videoen blive vist på øvrige kanaler.

Oplev Mads Langer på Oslobåden 
Mads Langer er desuden en del af programmet ved årets RockCruise, som løber af stablen fra den 13. april til 13. september 2013.

Intimkoncerten med Mads Langer finder sted på Oslobåden den 13. september 2013.
 
I den forbindelse giver Smag på P3 Langer-fans mulighed for at opleve den populære sangskriver helt tæt på og udlodder i løbet af sommeren billetter til intimkoncerten på Oslobåden inkl. kahyt og meet’n’greet med Mads Langer.
 

Besøg DFDS Seaways' Facebookside her. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt