Aniston

Årets danske juleudgivelser

Igen i år står julen i musikkens tegn.

Årets danske juleudgivelser
Juletiden nærmere sig med hastige skridt. og det betyder, at det er tid til årets danske juleudgivelser. Musik under træet eller i julesokken er altid et godt hit, og dette har mange pladeselskaber luret, og i år skal folket da heller ikke snydes.

Juleopsamlinger
Den årlige julecd over dem alle, More Christmas, er atter på banen med en opsamling af alle de velkendte juleklassikere.  'Last Christmas' med Wham, 'Søren Banjomus' med Otto Brandenburg og Mc Einars 'Jul Det' Cool' er alle på sammen med 57 andre julehits. Den kan varmt anbefales til julesokken eller som en god mandelgave.

Der er også en god opsamling for de mindste størrelser, nemlig opsamlingen 'Nu Er Det Jul', som indeholder alle de bedste julesange fra DR's julekalendere igennem tiden. Man finder de gode sange fra Nissebanden og Jul På Slottet, samt mange andre velkendte. Mange børn vil sikkert kunne synge med på denne plade.
ANNONCE
Årets danske juleudgivelser
Danske udgivelser
En række danske artister er også på banen med nye albums.

Rasmus Seebach har netop udgivet sit længe ventede tredje album 'Ingen Kan Love Dig I Morgen', hvor førstesinglen 'Olivia lige nu florere på histlisterne.

Drengene fra Værløse, Nik & Jay har også lige sendt 'United' på gaden. Pladen rummer popballader, uptempo sange og sange med den velkendte Nik & Jay-lyd, så her er et sikkert hit til det yngre publikum.

Gamle kendinge har også været i studiet og produceret nyt.

Shi Bi Dua kan i år fejre et imponerende 40-års jubilæum, og dette fejres med udgive en opsamlingsplade med 40 af deres størte hits. Med den folkelighed, de har opbygget igennem tiden, så kan man ikke ramme helt ved siden af med denne skive.

Lis Sørensen har også 30 års jubilæum, som solist og dette sker med pladen 'På Sådan En Morgen' Som er en opsamling med hendes 20 største hits.

Listen af udgivelser er lang, så det er bare med at se, nvad der kan friste i julehandlen. God shopping!
ANNONCE
Del

Seneste nyt