Aniston

[Anmeldelse]: Halfdans ABC - nu med musik

Citroner er sure og gule ...

Halfdan Rasmussens ABC med Ib Spang Olsens tegninger er en vaskeægte børnebogsklassiker. Og der er nok ikke mange hverken børn eller voksne, der ikke kan gengive i hvert fald nogle af de lystige bogstavrim fra "Halfdans ABC".

Det klassiske og finurlige ABC er nu udkommet i en helt ny udgave med CD, hvor de elskede rim og remser er sat ind i et rocket univers af blandt andre Sys Bjerre, Mark Linn og Thomas Buttenschøn.

Og jeg må igen konstatere, at der er sket meget, siden min barndom, hvor alt børnemusik åbenbart skulle være korsang og blokfløjtespil. For rock er det nye sort til børn. Og jeg er vild med det, for det gør, at jeg gerne sætter musikken på i stuen, så vi alle kan høre den - og nyde den.

Således også med den nye CD med Halfdans ABC's hyggelige rammer.

Lillemanden er også begejstret for musikken, og der danses lystigt i stuen.
ANNONCE
[Anmeldelse]: Halfdans ABC - nu med musik
Det var værre med bogen! For selvom Lillemanden er ret glad for at tale om bogstaver, så var han IKKE interesseret i, at vi skulle læse bogen som godnathistorie.

Han syntes bestemt ikke, den så spændende ud, så den fik lov til at ligge ved siden af sengen i nogen tid.

En aften hev jeg den dog alligevel frem med lovning på, at vi jo bare lige kunne læse et par sider, og så kunne vi læse en af de andre bøger, som han er helt tosset med, bagefter ...

MEN ... Aftenens godnatlæsning med Halfdans ABC blev en af de længere. For da vi først var kommet i gang med at læse de lystige rim og tale om de spændende tegninger, så var der ingen vej tilbage - vi måtte læse den hele!!

Lige nu er Halfdans ABC en af yndlingsbøgerne, og flere af bogstaverne er nu indprentet, hvilket jo er skønt! Og at det så er virkeligt hyggelig og nostalgisk læsning for moderen også, gør det hele sjovere for alle parter.


"Halfdans ABC" er skrevet af Halfdan Rasmussen, illustreret af Ib Spang Olsen og netop udgivet af Forlaget Carlsen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce