Aniston

Lagring af film, musik og billeder på ferien

Der skal så lidt kuffertplads til for at medbringe op til 500 film på ferien.

Lige nu står den på sommerferie for Familien Danmark!

Mange tager på bilferie, andre booker hotelværelset på Hotels.com og tager en lang flyvetur over Atlanten, andre igen tilbringer en hel uge i sommerhus med fare for regn og måske lidt mere indendørshygge end planlagt.

Uanset vil ungerne som regel gerne underholdes. Og ja, de kan beskæftiges med rejse-ludo, Matador og kagebagning for en stund. Men de fleste børn, uanset alder, vil også gerne se deres favorit film. Og, lige så vigtigt, så vil forældrene gerne hvile deres ører i en times tid, mens poderne ser film eller serier.

Men hvis man skal se film på iPad eller tablet, kræver det, at man gemmer podcasts ned eller har adgang til internet, hvilket ikke er en selvfølge på hverken flyveren, i bilen, på hotellet eller i sommerhuset - desværre!

Det er dog her, Seagate Wireless Plus kommer ind i billedet. For denne meget lille sag kan simpelthen indeholde 500 film i HD-format eller masser af billeder fra ferien og andre programmer, som man selv eller børnene gerne vil have adgang til i løbet af ferien.
ANNONCE
Seagate Wireless Plus er lille, handy og kan rumme en hulens masse. Perfekt til ferien med familien. - Lagring af film, musik og billeder på ferien Seagate Wireless Plus er lille, handy og kan rumme en hulens masse. Perfekt til ferien med familien.
Vi er ved at planlægge årets lange ferie med mor, far og lillemanden.

Denne foregår med fly i mere end 20 timer og en masse rejsen rundt i fire uger, hvor vi nok alle trænger til lidt underholdning undervejs - også om aftenen efter, at lillemanden er puttet, og hvor folk uden børn ville tilbringe aftenen på en restaurant eller bar, ja så skal vi jo være i nærheden af det sovende barn. Alt sammen uden både kabelpakke, Netflix eller, hvis jeg kender hotellerne ret, internet. Derfor har vi også taget imod den lille Seagate med kyshånd!

Nu har vi nemlig lagt alle lillemandens film, serier og andre ting ned på den lille grå boks, hvilket betyder, at vi kan have alle hans favorit film med på ferien, og han dermed kan vælge frit, når han trænger til en timeout - og forældrene ligeså. Seagate Wireless Plus er nemlig en ekstern, WiFi og mobil harddisk på intet mindre end 1TB! Og det betyder, at den kan rumme rigtig meget!! Faktisk lover Seagate, at den kan rumme 500 film i HD format, men så mange film har vi altså ikke lagt over på den!

Men selvom vi har lagt alle lillemandens film og serier over på Seagate Wireless Plus, så er der stadig masser af plads til back-up på billeder etc., så vi slipper for, at kameraet konstant er fyldt med fotos, som vi dermed er nødsaget til at slette og sortere i undervejs.
ANNONCE
Den lille Seagate fylder ikke meget mere end en halv iPad. Så den fylder ikke meget i kufferten. - Lagring af film, musik og billeder på ferien Den lille Seagate fylder ikke meget mere end en halv iPad. Så den fylder ikke meget i kufferten.
Det smarte ved Seagate Wireless Plus er bl.a., at det for det første er meget nemt at lagre eksempelvis film på den. 

Hernæst kræver den heller ikke internet for at fungere, for den opretter selv et trådløst netværk til eksempelvis iPad'en, hvorpå man så kan se sin film eller sine billeder.

Ville vi desuden alle sidde og se film sammen, så kunne vi tage vores iPad og mobiler hver især, og alle sammen se hver vores film, fordi den kan streame film og programmer til tre mobiler eller tablets på én gang.

Og så er Seagate Wireless Plus et lille batteri i sig selv, hvilket vil sige, at man kan lade den op og tage den med på farten, hvis man vil se film i eksempelvis flyet eller bilen.

Meget nemt og ret smart, hvis man skal have en rummelig harddisk med på ferien.

Seagate Wireless Plus fylder ikke mere end et pas i højden og bredden, og den er ikke tykkere end en paperback, så den fylder virkelig ikke meget i kufferten eller håndbagagen. Den er i øvrigt ok pæn i det børstede stål-design.

Eneste minus er, at der ikke følger en lille taske med til den, hvilket ville være rart, når nu man skal have den med sig på farten.


Seagate Wireless Plus har en vejl. udsalgspris på 1.899 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce