Aniston

Den hemmelige have

En voksenmalebog, der nåede at være min i cirka 2 minutter.

Der er virkelig noget zen og feel-good ved at slå hjernen helt fra og kaste sig over at tegne lidt.

Men eftersom jeg faktisk slet ikke kan tegne, så havde jeg glædet mig til at kaste min kreativitet over "Den hemmelige have" - en ny male- og tegnebog til voksne.

Dog så blomsterne og insekterne og alle de små krummelurer i bogen åbenbart så spændende ud, at en vis lille herre straks stjal bogen ud af mine hænder, fandt tusser og farveblyanter frem, satte sig ved spisebordet og gav sig til at tegne og male med fuld koncentration.

Min eneste mulighed var at sætte mig ved siden af, låne en tusch og tiltuske mig et hjørne af de fine tegninger.

Alle tiders mulighed for lidt kvalitetstid (oven i købet næsten i stilhed) med barnet og med fuld fokus på at farvelægge og færdiggøre den hemmelige have.

"Den hemmelige have" er således blevet et mor-/barnprojekt, som vi kan hygge os med. Og selv ikke alle tegner inden for stregerne, så er det fantastisk hyggeligt!

Hyggelig er "Den hemmelige have" i det hele taget. Og selvom den altså er til voksne og de lidt større børn, så kan den være et godt samlingspunkt for såvel store som små. Og når man nu ikke strikker, hækler eller laver andre DIY-projekter, så kan det være fantastisk afslappende at sætte sig med en tegning i bare ti minutter, når man skal koble af.

"Den hemmelige have" af Johanna Basford er udgivet af Politikens Forlag.

ANNONCE
Den hemmelige have
Del

Seneste nyt

Annonce