Aniston

[Anmeldelse]: En ny dag venter

Shopaholic møder Bridget Jones + 10 år.

4 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: En ny dag venter

Lara Carson vender tilbage til sin fødeby Bath i England efter, at hun forlod byen atten år tidligere. Hun har ikke sat sine fødder i byen siden, men da hendes far dør, vender hun tilbage for at deltage i hans begravelse. Men også fordi hun har arvet huset, som hendes forældre boede i sammen, indtil moren døde, faren fandt en ny, og Lara valgte at stikke af fra veninder, kæreste og hele det liv, hun havde i Bath.

Laras gensyn med Bath er også et gensyn med en gammel hjerteveninde samt eks-kæresten, som aldrig har vidst, at Lara var gravid, da hun som teenager forlod byen. Hun og hendes datter flytter dog tilbage til Bath for at bo i Laras barndomshjem, og de gamle bekendte bliver igen en del af hendes (og dermed også datterens) liv.

"En ny dag venter" er en sød, varm og til tider sjov lille roman om kærligheden - den til tider svære af slagsen. Kærligheden til veninder, børn og til den eneste ene.

Når man læser Jill Mansells roman kan man dog ikke lade være med at tænke på både Bridget Jones og Shopaholic, idet den bevæger sig inden for samme tema blot med lidt mere voksne briller på, og fordi alle karaktererne bliver på én gang både varme og fjollede. 

"En ny dag venter" er dog et glimrende bud på en underholdende roman inden for chick-lit-genren, og den kan varmt anbefales som let underholdning på en kold vinteraften i sofaen, hvor man har brug for lidt ro, let læsning og et lille smil på læben.


"En ny dag venter" er skrevet af Jill Mansel og udgivet af Thaning & Appel.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce