Aniston

[Anmeldelse]: Jamie Olivers Favoritter

Mad, der gør Jamie (og mig) glad!

6 ud af 6 stjerner
[Anmeldelse]: Jamie Olivers Favoritter
[Anmeldelse]: Jamie Olivers Favoritter

Jamie Oliver har altid været lidt af en helt i et køkken for mig. Hans tilgang til madlavning passer bare godt til mit sind, og jeg er vild med, at hans kokkerier altid er ligetil, moderne og (heldigvis) også enormt velsmagende.

Jamies seneste bog "Jamie Olivers favoritter" (original: Jamie's Comfort Food) er endnu en af Jamies kogebøger, jeg bare måtte eje. Ikke nok med, at den er virkelig lækker at se på og røre ved. Den er også fyldt med retter, som passer godt ind i en moderne families madplan.

"Jamie Olivers Favoritter" er, som originaltitlen antyder, fyldt med comfort food. Den vaskeægte af slagsen, den der handler om at tage sig tid til madlavning og til velvære. Der er burgere, kødboller, curry, pastaretter, hjemmerørte mayonaiser og, når det endelig skal være, også drinksopskrifter. Den perfekte kogebog med al den mad, som vækker følelser inderst inde, og som udgør det perfekte udgangspunkt for nogle gode eftermiddage og aftener i køkkenet og omkring bordet - uanset om det skal være klassisk eller med kant. 

Samtidig er bogen krydret med billeder, som man bliver meget sulten af - og som gør, at man næsten kan dufte retterne fra siderne.


"Jamie Olivers Favoritter" er udarbejdet af Jamie Oliver og udgivet af Lindhardt & Ringhof.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce