Aniston

[Anmeldelse]: Heibergs is

Skal der være is, så lad der være hjemmelavet is!

5 ud af 6 stjerner
Morten Heiberg har en mission! Han vil få os danskere til at huske, hvordan rigtig is smager! Altså ikke den is, som vi køber i supermarkedet, men rigtig is, som er lavet på fløde, mælk, æg og sukker - og med gode danske jordbær eller ægte vanilje ...

Lyder det som lidt af en drøm? Jamen Morten Heiberg fortæller skam også hvordan!

Morten Heiberg har nemlig netop udgivet bogen "Heibergs is". I denne serverer han et utal af spændende opskrifter på mælkeis, flødeis, sorbet, isbomber, granita, lækre kager og andet knas samt meget meget mere.

Ja faktisk er bogen cirka 200 siders mundvandsfremkaldende lækkerhed! Ikke nok med, at opskrifterne alle lyder som noget, man bare må smage, så er den også garneret med meget smukke og indbydende billeder.
ANNONCE
[Anmeldelse]: Heibergs is
i "Heibergs is" fortæller Morten Heiberg også om isens historie og om, hvilke ingredienser og hvilke remedier, der skal til, hvis man vil være en rigtig ismager.

En af de remedier, der er rigtig gode at have, når man skal give sig i kast med Heibergs mange lækkerier, er en ismaskine. Har man dog ikke det, så kan man stadig være med på en del af opskrifterne.

Men jeg vil indrømme, at Morten Heiberg har fået mig til også at ønske den ismaskine, som hubbie har gået og plaget om i en god rum tid. 

Havde vi en ismaskine på matriklen, kunne vi nemlig lave hvid chokoladeis med chokoladecookie-knas, cognacis med saltet karamel eller en af de andre indbydende isvarianter, som Heiberg har samlet i sin isbibel.

Det er lækkert, syndigt og på alle måder übercool!


"Heibergs is" er skrevet af Morten Heiberg og udgivet af Lindhardt & Ringhof  den 21. august 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce