Aniston

[Anmeldelse]: Will Grayson, will grayson

Det kan godt være, det er om og for teenagere. Men mor er underholdt!

Foto: Politikens Forlag - [Anmeldelse]: Will Grayson, will grayson Foto: Politikens Forlag

Når man har læst én John Green bog, får man blod på tanden og lyst til mere ... Det er i hvert fald min fornemmelse og min egen oplevelse, og vurderet på antallet af John Green-fans derude, så har jeg nok ikke helt uret.

Efter således at have kastet mig i grams med "Let it Snow" og have sat den fint i system i bogreolen (som i øvrigt er et stort kaos af bøger, men det kan ingen se), var det ret hurtigt derefter tid til endnu en omgang John Green - denne gang i selskab med David Levithan i romanen "Will Grayson, will grayson".

"Will Grayson, will grayson" handler, sjovt nok, om Will Grayson, og om will grayson. De er begge teenagere, hedder det samme, og så krydses deres veje ret tilfældigt i Chicago en aften. De har begge et forhold til Tiny Cooper, den meget store og homoseksuelle drama queen og quarterback, men mens den ene er hans barndomsven, så bliver den anden smask forelsket i den store kleppert med usædvanlig hang til at lave sit eget liv til en musical.

Tinys musical fører de to gange Will Grayson sammen, og de får en ny forståelse af sig selv, om kærlighed og, ikke mindst, om det at være teenager - på godt og ondt!

Undervejs er man som læser bravt underholdt. Karaktererne er ret langt ude, men så igen ... De er teenagere, så intet er umuligt! Og selvom romanen handler om teenageårene, og forældrene blot er underlige bifigurer, så bliver man som voksen alligevel bidt af de mange teenageintriger, de ondskabsfulde spil, usikkerheden og al den kærlighed, der nu engang florerer, når hormonerne raser i ens krop.

Skal du læse en bog på en grå og råkold januaraften, så lad det være denne. Den vil efterlade et smil på dine læber - også selvom det regner, og du måske er ulykkeligt forelsket ... igen!"Will Grayson, will grayson" er skrevet af John Green og David Levithan og udgivet af Politikens Forlag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce