Aniston

Friskpasta med grøntsager

Pastellas lille pastarevolution.

Herhjemme har det aldrig været noget problem at få en vis lille mand til at spise grøntsager. Faktisk har det istedet været en udfordring at få ham til at guffe kød og kulhydrater.

Gode grøntsager kan man dog (næsten) ikke få for mange af, og når man samtidig har hang til friskpasta og sunde, nemt tilberedte retter, er Pastellas nye Grøntsagsbånd oplagte at kaste sig i grams med.

De nye Pastella Grøntsagsbånd har indbyggede grøntsager. De kommer derfor nok som kaldet til alle de familier, der ikke får indtaget grøntsager nok. Og dem er der tilsyneladende mange af. Samtidig er vi mange børnefamilier, der ikke har frygteligt meget tid at rutte med i hverdagen, og Pastellas nye Grøntsagsbånd kommer derfor som kaldet.

De tager ét minut at tilberede (fra vandet koger, of course), og der er 40 pct. grøntsager i sådan en Pastella-fætter. Det betyder med andre ord, at man i en portion à 125 gram får 50 gram grøntsager - eller det, der svarer til at spise en sjettedel af den anbefalede mængde frugt og grønt om dagen. Og når man kigger på, at hver voksen i gennemsnit spiser 379 g frugt og grønt om dagen, mens børn mellem 4 og 10 år spiser 322 g frugt og grønt om dagen, så kan man altså ret nemt komme et skridt tættere på den anbefalede mængde på 600 g. 

Pastella Grøntsagsbånd smager oven i købet rigtig godt! Herhjemme har vi glubsk kastet os over alle tre varianter med hhv. gulerod, blomkål og broccoli & ærter. Og nu er vi meget glade for grøntsager, men jeg tror ikke, at pastaen smager så meget af grøntsager, at man ikke godt kan camouflere smagen af gulerod eller blomkål med en rigtig god bolognaise (lav den med friske hakkede tomater eller hakkede tomater på dåse, så er I rigtig meget tættere på den daglige dosis grønt og kan selv styre indholdet af sukker).

Alternativt udgør grøntsagsbåndene et alle tiders måltid med en god pesto og et bjerg friske grøntsager til. Men generelt kan man vist sætte en hvilken som helst yndlingspastasovs til båndene og dermed peppe måltidet lidt op med ekstra grøntsager. Dog er Grøntsagsbånd med gulerod lidt søde i smagen, hvilket man lige skal tænke over ift., hvad man sætter til.

Bon appetit, siger jeg bare! Og bottoms up på de der grønne lækkerier :)


Pastella Grøntsagsbånd forhandles i velassorterede supermarkeder.

ANNONCE
Friskpasta med grøntsager
Del

Seneste nyt

Annonce