Mad = hygge og kollegaforkælelse
Det skal jo ikke kun handle om stress og jag.
Når der er travlt på job, er det ekstra vigtigt at huske at stoppe op og at forkæle sig selv og hinanden.
Kollegerne og jeg har godt nok løbet stærkt på det seneste! Og hurra for det, men des mere er det på sin plads med lidt (hjemmebagt) forkælelse.
Forleden stoppede vi alt arbejdet i bare en halv times tid for at nyde en lille ekstra julefrokost med det hele. Vi fik talt om alt det, som ikke handler om arbejde, og vi fik lige trukket vejret over et par skiver fuldkornsrugbrød med leverpostej og rødbede samt med karrysild.
Udover det lækreste rugbrød (Amo fuldkornsrugbrød er MEGA godt), stod den også på dejlig sprød surdejsbrød (elsker smagen af surdej) samt små julenissecupcakes med jordbærhuer. Og efter det festmåltid var det tilbage til tasterne.
Det kan godt være, at man griner lidt af os danskere, fordi vi forbinder mad med hygge. Men der er altså noget om snakken! Og man må gerne benytte sig af en bagepulverblanding i ny og næ, hvis det betyder, at man så har overskud til at forkæle andre og sig selv ;-)