Aniston

Konfliktfri aftensmad

Ikke noget brok herfra.

Crustini! Jeg eeelsker den mor! - Konfliktfri aftensmad Crustini! Jeg eeelsker den mor!
I det seneste lange stykke tid, har vi kæmpet en brav kamp ved aftensmadsbordet. Aftensmaden har været en stor konflikt, fordi Lillemanden har nægtet at spise, har syntes, maden var ulækker eller på anden vis har forsøgt at snige sig uden om at spise det, der nu blev serveret.

Og jeg ved da godt, at små børn helst ikke vil have, at maden rør ved hinanden, men når han den ene dag mæsker lasagnen i sig og den anden dag skubber den rundt på tallerkenen, så, synes jeg, det kan være lidt svært at greje. 

Så nu har jeg simpelthen lagt en anden taktik: Vi spiser fingermad. Masser af tapas-agtige lækkerier med sunde ingredienser og med de rene varer. Og jeg skal da lige love for, at det bare ryger ned!

Forleden stod den eksempelvis på (færdigkøbte) fiskefrikadeller, lækre Spize pestoer og crustinier fra Zelected Foods samt rå grøntsager. Det resulterede i, at drengen åd, og han sagde stort set ikke noget imens - udover: "Hmmm crustini mor, jeg elsker dem!" og et enkelt: "Yeah! Mere pesto og avocado, tak!"

Nuvel ... Jeg skal have indkøbt et læs grøntsager, lækre pestoer, falafler og den slags ting. For pyyyh, jeg er vild med konfliktfri måltider!

Fik jeg i øvrigt nævnt, at jeg lige nu sparer oceaner af tid i køkkenet?
ANNONCE
Sådan ser en konfliktfri aftensmad så ud.  - Konfliktfri aftensmad Sådan ser en konfliktfri aftensmad så ud.
Hvis du er fristet til at prøve noget andet end grøn eller rød pesto, så kan Spize rødbedepesto VARMT anbefales. Og chili aioli er bare altid et hit! - Konfliktfri aftensmad Hvis du er fristet til at prøve noget andet end grøn eller rød pesto, så kan Spize rødbedepesto VARMT anbefales. Og chili aioli er bare altid et hit!
Konfliktfri aftensmad
Del

Seneste nyt

Annonce