Aniston

Arla Cultura - nu med protein

Ny morgenmadsserie med ekstra protein til den sunde og mættende start på dagen.

Det kan være svært at holde de små fedtede børnefingre væk fra Protein+ - Arla Cultura - nu med protein Det kan være svært at holde de små fedtede børnefingre væk fra Protein+
De seneste år er der kommet mere og mere fokus på proteiner. Det er skyr mig her og stenalderkost mig der. 

Vi danskere er i det hele taget blevet meget optagede af proteiner og indtager flere og flere af dem. Det er kun godt, for forskning viser, at protein i de rette mængder kan være gavnlig for muskelopbygning og mæthedsfornemmelse. 

Det er dog ikke ligemeget, hvornår på dagen vi spiser vores proteiner. Skal vi have mest muligt ud af dem, skal de nemlig indtages jævnt hen over hele dagen og ikke kun i form af en stor bøf til aftensmaden.

Til alle os, der dog ikke er til at kokkere det helt store show med æg og bacon til morgenmad, har Arla Cultura nu en håndsrækning, som gør det muligt at starte dagen med godt med protein og den gode mæthedsfornemmelse.

Arla Cultura Protein+ er en helt ny serie med tre nye yoghurtprodukter, en almindelig yoghurt, en yoghurt i bæger med müsli og en drikkeyoghurt, som alle indeholder 30 pct. ekstra mælkeprotein sammenlignet med en almindelig yoghurt.

De er oplagte som morgenmad i en travl hverdag eller på farten, og så smager de godt og mildt af frugt samtidig med, at man faktisk tydeligt mærker, at de mætter mere end så mange andre morgenmadsprodukter.


Udover de tre yoghurter findes der også en minimælk i Protein+-serien. Arla Cultura Protein+ forhandles bl.a. i SuperBest, Føtex, Bilka, Kvickly og SuperBrugsen.
ANNONCE
Lækker ny serie - meget nem og velsmagende måde at få protein på! - Arla Cultura - nu med protein Lækker ny serie - meget nem og velsmagende måde at få protein på!
Et nemt måltid på farten, på job eller som mellemmåltid. - Arla Cultura - nu med protein Et nemt måltid på farten, på job eller som mellemmåltid.
Den nye Yoghurt-drik fra Arla Cultura mætter lige så meget som et lille måltid. - Arla Cultura - nu med protein Den nye Yoghurt-drik fra Arla Cultura mætter lige så meget som et lille måltid.
Skøn yoghurt! Konsistensen er lidt som skyr - og den smager dejligt med friske blåbær på toppen! - Arla Cultura - nu med protein Skøn yoghurt! Konsistensen er lidt som skyr - og den smager dejligt med friske blåbær på toppen!
Del

Seneste nyt

Annonce