Aniston

[Opskrift]: Madpakkemuffins

Helt tilladt i børnehaven.

Madpakkemuffins - så bliver det ikke nemmere! - [Opskrift]: Madpakkemuffins Madpakkemuffins - så bliver det ikke nemmere!

Når jeg alligevel har et æg i overskud, en moden banan, et æble eller en gulerod, er det tid til sunde muffins. Alle i det lille hjem er glade, og man kan faktisk spise så mange, som man vil, uden at have synderligt dårlig samvittighed. Og madpakkemuffins er oplagte i Lillemandens madpakke til børnehaven. Der behøver nemlig ikke at komme sukker i.

Opskrift på madpakkemuffins:

Cirka 12 muffins

Du skal bruge:

- Muffinforme

- 2 dl hvedemel

- 2 dl havregryn

- 1 æg

- 3 spsk. olie (oliven, raps eller solsikke)

- 1 dl mælk

- En moden banan/et revet æble/en reven gulerod - eller noget helt fjerde

- 2 tsk. bagepulver

- 1 tsk. kanel

- 1/4 tsk. salt

Alle ingredienser røres sammen i en skål, fyldes i muffinforme og bages i cirka 20 minutter i ovnen ved 200 grader.

Jeg bruger det frugt/grønt, jeg har i køkkenet. Tænk, at det skal passe sammen med kanel. Herudover smager det super dejligt, hvis man tilsætter nogle solsikkekerner. Og vil man have dem sødere, kan man nemt lige tilsætte en spsk. rørsukker, så bliver de meget sødere.

ANNONCE
Muffinforme fra eksempelvis Zelected Foods er ret oplagte. Muffinen kan lægges direkte ned i madpakken, og den bliver endnu mere populær af at være pakket fint ind i prikker ;-) - [Opskrift]: Madpakkemuffins Muffinforme fra eksempelvis Zelected Foods er ret oplagte. Muffinen kan lægges direkte ned i madpakken, og den bliver endnu mere populær af at være pakket fint ind i prikker ;-)
Del

Seneste nyt

Annonce