Aniston

Opskrifter på champagne-drinks til nytårsaften

Fire skønne champagne-drinks til årets sidste store fest.

Nytåret nærmer sig og således også anledningen til at drikke champagne.

Mangler du inspiration til, hvad der skal på bordet som apertif og i glassene, når klokken slår 12, nytårsaften, så er der fire drønskønne opskrifter nedenfor.
ANNONCE
Opskrifter på champagne-drinks til nytårsaften
CHAMPAGNE43 – RAFFINERET OG ENKEL MED FRISKHED I HVER EN DRÅBE
Hæld 4 cl Licor 43 i et champagneglas. Fyld op med 10 cl iskold tør champagne eller mousserende vin, og nyd med det samme.
 
I årtier har spanske Licor 43 på grund af sin alsidighed nydt stor popularitet blandt cocktailbartendere i verdens førende metropoler. Licor 43 er baseret på 43 nøje udvalgte ingredienser og har en mild, blød smag af blandt andet citrusfrugter og vanilje. Den smager skønt i sig selv og sammen med stort set alt, hvad man i øvrigt måtte have i huset, hvad enten der er tale om juice, sodavand, kaffe, te, kakao, mælk, fløde, vin eller anden spiritus.
ANNONCE
Opskrifter på champagne-drinks til nytårsaften
ROYAL CALVADOS – DYBDE OG ELEGANCE
 Hæld 2 cl Calvados Grand Solage eller Père-Magloire i et champagneglas sammen med 2 cl jordbærlikør. Fyld op med 10 cl iskold tør champagne eller mousserende vin.
 
Stigende krav til nye, raffinerede smagsoplevelser har inden for de seneste år sat den æblebaserede franske klassiker, Calvados, stærkt i søgelyset på den internationale drinks- og cocktailscene. En Calvados af god kvalitet egner sig med sin lethed og karakteristiske æblebouquet med et strejf af vanilje perfekt til en lang række drinks. Calvados Boulard og Calvados Père-Magloire er blandt de mest populære og anerkendte mærker inden for Calvados. De stammer begge fra området Pays d’Auge, som på grund af de specielle jordbundsforhold, det bakkede terræn og optimale temperatur- og solforhold giver optimale vækstbetingelser for æblerne og derfor regnes for regionens bedste.
ANNONCE
Opskrifter på champagne-drinks til nytårsaften
APEROL SPRITZ – ITALIENERNES FAVORIT
3 dele iskold tør mousserende vin (fx Prosecco, cremant, cava eller champagne) eller hvidvin, 2 dele Aperol og 1 del danskvand hældes op i et høj champagneglas med isklumper. Pynt evt. med en appelsinskive og server med det samme.

Aperol Spritz er italienernes absolutte favorit-aperitif, men inden for de senere år har også livsnydere uden for Italien i stigende grad fået øjnene op for den italienske Spritz-klassiker. Den store interesse har betydet, at Europas førende cocktailbarer naturligt nok har udvidet repertoiret med nye, spændende nye drinks og cocktails med Aperol, der med sin elegante og milde smag af søde og bitre appelsiner og en alkoholprocent på kun 11 % er så let at holde af.
ANNONCE
Opskrifter på champagne-drinks til nytårsaften
RAZPUTIN – FORFØRENDE OG FESTLIG. UDVIKLET AF BARCHEF NICK KOBBERNAGEL, RUBY
6 friske hindbær
1,5 cl Campari
1,5 cl hindbærlikør
1 cl sukkersirup (fx Rose’s Sugar Cane)
Tør champagne eller anden tør mousserende vin.
 
Ingredienserne shakes og sies forsigtigt over i et champagneglas. Top op med tør champagne.

Den bittersøde og forfriskende Campari er baseret på en unik blanding af over 60 forskellige naturlige ingredienser, heriblandt aromatiske planter, urter og frugter. Den er kernen i nogle af de mest forførende drinks og cocktails i verden og matcher tidens tendenser perfekt. Camparis alsidighed rækker langt ud over, hvad mange umiddelbart forestiller sig. Det gør den velegnet i mange af de drinks og cocktails, der er topaktuelle på den danske og internationale cocktailscene lige nu, hvor drinks og cocktails helst skal være karakterfulde nostalgiske, forfriskende, frugtige eller overraskende og innovative.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce