Aniston

[Konkurrence]: Et år med Campari

En smuk kunstkalender og en hyldest til det rubinrøde.

2014 lakker mod enden. 2015 er lige om hjørnet. Det betyder et nyt kalenderår og en ny kalender.

Campari er, traditionen tro, klar med en ny limited edition kunstkalender, og denne er i 2015 prydet med den smukke franske skuespiller Eva Green.

Kalenderen er en hyldest til de unikke historier, der ligger bag nogle af de kendte cocktails, som er baseret på den rubinrøde Campari.

Camparis historie er fyldt med anekdoter, eventyr og kuriosa. Mange af de seneste 150 års mest populære cocktails har fået deres kant og karakter af den rubinrøde klassiker – hvoraf mange har deres helt egen, unikke historie. Netop historierne bag de legendariske cocktails danner udgangspunkt for temaet, ”Mythologi Mixology” i årets Campari-kunstkalender, der, som altid, blot udkommer i 9.999 eksemplarer og derfor er et samlerobjekt verden over.

Eva Green personificerer Camparis sjæl i en serie af fantastiske outfits skabt af fantastiske designere som eksempelvis Vivienne Westwood, Versace, Alaia og Christian Louboutin, og det er den verdenskendte fotograf, Julia Fullerton-Batten, der har stået bag kameraet på kalenderprojektet.

ANNONCE
[Konkurrence]: Et år med Campari
[Konkurrence]: Et år med Campari

*** Vind Camparis kunstkalender + en flaske Campari ***

Du har nu chancen for at være en af fem heldige vindere, der løber med en af de eftertragtede Campari limited edition kalendere samt en flaske dejlig, rubinrød Campari.

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål.

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

- Like Aniston.dk på Facebook.

- Tryk send, og kryds fingre!

Konkurrencen afsluttes den 10. januar 2015, og vinderne får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce