Aniston

[Konkurrence]: Drinks i lange baner

Sankt Hans, årets mange eksamensfester, bryllupper og almindelig fejring af sol og sommervarme kalder på gode drinks til ganen.

[Konkurrence]: Drinks i lange baner
Det er ved at være højsæson for fester og store sammenkomster såsom Sankt Hans, eksamensfester, bryllupper og hygge med vennerne i sol og sommervarme.

Det indbyder til drinks i lange baner!

Derfor har jeg samlet en række lette opskrifter til flotte og læskende sommerdrinks, som er lige til at lave til mange - uden at man går på kompromis med kvaliteten.

De har alle det til fælles, at de kan forberedes i god tid, før de skal serveres. 
ANNONCE
[Konkurrence]: Drinks i lange baner
Spanske Licor 43, som er en af mine personlige drinks-favoritter, er baseret på 43 nøje udvalgte ingredienser, heriblandt citrusfrugter og vanilje, der giver en mild og blød smag. Den har med god grund i årtier nydt stor popularitet blandt professionelle bartendere i cocktailbarer i førende metropoler over hele verden.

Det velsmagende “spanske guld” har nemlig ikke alene en sammensætning, der åbner op for en verden af muligheder inden for drinks, cocktails og shots til enhver lejlighed. Licor 43 fremhæver også smagen af de ingredienser, den i øvrigt sættes sammen med. Og så smager den skønt i sig selv og sammen med stort set alt, hvad man i forvejen måtte have i huset: Juice, sodavand, kaffe, te, mælk, piskefløde eller anden spiritus.

Italienske Aperol er formentlig mest kendt for sin dominerende rolle i alletiders favoritaperitif, Aperol Spritz, som der alene i Veneto, som er hjemegn for både Aperol og for Spritz-traditionen, nydes omkring 300.000 glas af om dagen. Med sin milde smag af søde og bitre appelsiner og en alkoholprocent på kun 11 % har Aperol imidlertid også hurtigt fået mange livsnydere til at udvide repertoiret med nye, spændende drinks og cocktail.

Prøv en af nedenstående lækre drinks, næste gang du får mange gæster. Eller når du bare har lyst til noget ekstra lækkert.Aperol Spritz – Italiens favorit aperitif
3 dele mousserende vin (fx Prosecco, cava, cremant eller champagne) eller hvidvin, helst tør
2 dele Aperol
1 del Danskvand

Kom isterninger i et glas, fx et stort vinglas eller et drinksglas. Tilsæt først mousserende vin eller hvidvin, dernæst Aperol og til slut danskvand. Rør rundt og pynt med en halv appelsinskive og eventuelt et sugerør. Servér med det samme og nyd smagen af sydens sol og sommer.
Skal Aperol Spritz tilberedes til mange, blandes ingredienserne på forhånd i en kande, der sættes på køl. Isterningerne lægges direkte i glassene umiddelbart før servering og der fyldes op med Aperol Spritz.


Crush 43 – Superforfriskende på varme dage. Oplagt til kandeservering
1 del Licor 43
3 dele danskvand
1-2 skiver eller både frisk citron til et glas (og ca. 1 citron til en kande)
Isterninger

Fyld en kande eller glas med masser af is. Tilsæt Licor 43, pres citronskiverne let og kom både saften og skiverne i. Kom danskvand i, vend godt rundt i drinken og server med det samme.
 

Ruby 43 – Flot rubinrød. Perfekt som aperitif og velkomstdrink
1 del Licor 43
3 dele tranebærjuice
1 stænk limesaft
Isterninger

Bland ingredienserne i glas med isterninger og server med det samme eller tilbered drinken (uden isterninger)  i en kande og sæt den på køl, i god tid, før gæsterne kommer.
Tip: Servér fx Ruby 43 i champagneglas med is og pyntet med en limeskive.
ANNONCE
[Konkurrence]: Drinks i lange baner
*** VIND ET PARTY DRINK-KIT ***
Du har nu chancen for at vinde et drinkskit med Aperol eller Licor 43.

Vi udlodder i alt ti drinkspræmier:

5 x en flaske Aperol samt en flaske cava
5 x en flaske Licor 43 med seks lækre glas

Sådan deltager du i konkurrencen:
- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 20. juni 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce