Aniston

D - med patent på den rene nydelse

D for Dild, D for drinks og D for delicious.

D - med patent på den rene nydelse

Aquavit er noget af det hotteste inden for barverdenen lige nu. Og selvom mange af os (mig selv inkluderet) forbinder aquavit med en nedkølet spiritus, som bare skal overstås, hvis det endelig skal være, så kan aquavit også så meget andet. Og den kan, fremfor alt, smage godt!

Danmark har fået en ny aquavit. Den hedder ganske enkelt "D". Den har patent på den rene nydelse i bogstaveligste forstand, den er perfekt til at mikse i drinks og cocktails, og så kommer den i den pæneste flaske, du kan forestille dig.

"D" findes i to varianter: D Argentum og D Aurum. D Argentum er en ren og klar aquavit med dild, mens D Aurum er en egelagret gylden dildaquavit.

Dilden, som benyttes i "D" gror på beskyttede og usprøjtede marker i Norden, og faktisk står der på etiketten for hver eneste flaske, hvor og hvornår dilden er dyrket og håndhøstet. Det gør det, fordi det er en ren videnskab at høste dilden på det helt rette tidspunkt - og nok også, fordi vi så har noget sjovt at tale om ved bordet, når vi nyder en "D". 

De to aquavitter fra Den Ny Spritfabrik passer til det traditionelle nordiske køkken, men også til bl.a. chokolade og sushi - har testet med alt undtagen chokoladen, og det er faktisk sandt! 

Selvom "D" smager overraskende godt i sin rene form, så foretrækker jeg den mere tøsede, hvor den blandes op. Tjek eksempelvis D & Grapefruit på næste side (klik på linket til opskrifter i bunden), og prøv den - bare prøv den!

"D" Argentum og Aurum forhandles bl.a. på Den Ny Spritfabriks egen hjemmeside og shop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce