Aniston

Rose's Cup 2010

Aniston.dk var med, da de bedste drinks og cocktails blev mikset ved den første Rose's Cup.

Den 18. juni blev verdens første internationale Rose's Cup nogensinde afviklet på Park Café i København. Aniston.dk var med på en kigger, da der blev dystet i at mikse spændende drinks og cocktails.
Rose's Cup 2010
Stemningen var god, musikken høj, og bartenderne spændte, da Rose's Cup 2010 løb af stablen på Park Café på Østerbro for nyligt.

De dystende bartendere fra Danmark, Sverige, Norge og Schweiz havde sat alle sejl til for at kunne pryde sig med titlen som den bedste til at mikse cocktails og dermed blive vinder af Rose's Cup 2010.

På scenen gav de 13 deltagere den gas med alskens spændende ingredienser, shakere og masser af is, og de medbragte supportere sørgede for den helt rette stemning. Sikken en fest!

Eliten bag baren
Konkurrencen blev afviklet i to etaper.

I første runde præsenterede alle deltagerne, som tidligere havde kvalificeret sig til cup'en, den drink eller cocktail, de havde udviklet, og de seks finalister, som på denne baggrund fik flest point fra juryen, fortsatte til anden og afgørende runde.

Det var første gang nogensinde, at cocktailkonkurrencen blev afviklet, og formålet med det hele er at høje interessen for bartendings kunst og det talent og den kreativitet, som eliten blandt bartendere i Europa besidder.
ANNONCE
Rose's Cup 2010
Stjernen over dem alle
Da der var blevet svedt, shaket og mikset i finalen, kunne juryen afsløre, hvem af de seks finalister, der havde udtænkt og kreeret den mest imponerende cocktail.

Danske Daniel Uldall fra Fredericia kom i den forbindelse på en fjerdeplads, mens sejren gik til 26-årige Kristoffer Sandbakken fra Oslo, der således blev den bedste bartender blandt de mere end 500 deltagere, der oprindeligt havde stillet op i konkurrencen.

Visionen blandt folkene bag Rose's Cup 2010 er, at mesterskaberne med tiden skal omfatte stjernebartendere fra alle europæiske lande.

Og jeg kan kun sige, at redaktionen på Aniston.dk ser frem til endnu en festlig konkurrence med indbydende drinks og søde bartendere på scenen.


Miks selv cocktailen, der vandt

Vil du smage vinderdrinken?

Kristoffer Sandbakken har afsløret sin opskrift, som du finder her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce