Aniston

Drinksopskrifter fra Mixmeister.dk

Få spændende opskrifter med, næste gang du handler ind til drinks online.

Er du træt af, at du kun formår at mikse rom og cola og vodka med juice, når du får gæster?
Drinksopskrifter fra Mixmeister.dk
MixMeister har netop lanceret en ganske gratis drinksbog, der indeholder mange opskrifter til spændende drinks og cocktails, og som de lige nu forærer væk ganske gratis, hvis blot du betaler for forsendelsen.

Twist din mojito
Bogen, der har fået titlen "Drinksbogen" (pudsigt nok), indeholder 64 sider med opskrifter på mere end 150 drinks, der spænder over både klassikere som Mojito, Daiquiri og Cosmopolitan og mere specielle sager som Icy Pink Lemonade og Frozen Beauty.

I bogen finder du desuden info om, hvordan du twister din Mojito, laver dit eget shot, hvordan du mikser en drink med øl i og, til os tøser, et helt opslag med Sex and the City drinks.

Drinks og viden
Drinksbogen er udarbejdet af MixMeisters indehaver, Bo Tranberg.

Med bogen har Bo Tranberg en mission om at give personlig kundeservice og øse ud af sin viden, selvom han ikke møder sine kunder ansigt til ansigt.

Drinksbogen er da også, udover de mange opskrifter, fyldt med masser af nørdet viden om drinks og alkohol, som du kan brillere med, mens du står og shaker.

Du kan smugkigge på bogen her, og desuden få nogle lækre opskrifter til din næste drinkaften med vennerne.

Iøvrigt, oplyser Bo Tranberg, så betyder den nye drinksbog også et farvel til de gamle drinkspakker, og goddag til 29 nye lækre drinkspakker, som han lover er af en super kvalitet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE