Aniston

[Insta-konkurrence]: Økologisk madpakkeguf fra SBRØD

Instagram-konkurrence om en sikker vinder i madpakken.

Led efter dette foto på Instagram @anistondk, og fortæl mig et godt økologisk madpakke-tip, så er du med i konkurrencen - [Insta-konkurrence]: Økologisk madpakkeguf fra SBRØD Led efter dette foto på Instagram @anistondk, og fortæl mig et godt økologisk madpakke-tip, så er du med i konkurrencen

Madpakke-ræset er endnu engang skudt i gang!

Og selvom Lillemanden stadig kun har frugtmadpakke med til eftermiddagen i børnehaven, så er min hjerne ganske ofte helt tom for idéer, når jeg står der i supermarkedet og skal købe ind til endnu en uge med sunde og mættende snacks til madkassen.

Det ender tit med en banan eller en anden type (mættende) frugt, en gulerod eller en håndfuld cherrytomater, ristet rugbrød eller et par grovkiks, og så en pakke rosiner, lidt nødder eller andet lækkert. Nogle madpakker vækker jubel, andre, fornemmer jeg, fortæres mere af nød end af lyst. 

Skal jeg dog være sikker på jubel, så ryger der en pakke KiMs SBRØD med i madkassen. Jeg køber ofte de små madpakkevenlige poser, når de er på tilbud i supermarkedet (og det er de ganske ofte), og så får Lillemanden en glædelig overraskelse, når han åbner madkassen om eftermiddagen i børnehaven. 

Selvom alt i hans madkasse ikke er økologisk, så er 90 pct. af det alligevel. Derfor er jeg faktisk også glad for, at KiMs nu har besluttet at gøre SBRØD økologisk. 

Nu smager de ikke kun godt, mætter godt og vækker uanede mængder glæde. Nej, de giver også lidt ekstra god karma på speltmor-kontoen. Og den slags kan vi mødre jo ikke få nok af ;-)

Og PS: De voksne i husstanden er også ret vilde med KiMs SBRØD og bruger dem også som madpakkesnacks.

Instagram-konkurrence i samarbejde med KiMs SBRØD

 

I anledningen af, at KiMs har lanceret deres økologiske SBRØD-varianter, har de spurgt, om jeg ikke har lyst til at forære en kasse blandede økologiske KiMs SBRØD samt en lækker madkasse til en heldig vinder.

Konkurrencen foregår på Instagram, og du finder den ved at kigge ind på profilen:

@anistondk

Find evt. konkurrencebilledet med KiMs SBRØD-konkurrencen under #anistondkSBRØD, og kom med dit bud på en lækker økologisk madpakke som tekst til billedet.

Jeg skyder konkurrencen i gang i dag på Instagram og finder en heldig vinder lørdag den 5. september 2015.


Konkurrencen er sponseret af KiMs SBRØD.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce