Aniston

Jobmulighed: Bliv oversætter

Jobmulighed: Bliv oversætter

Har du altid drømt om et job med mere frihed? Blandt andet frihed til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så bør du overveje muligheden for at blive oversætter (eller translatør, som det også kaldes i nogle kredse).

Du tænker med garanti, at det også er meget krævende, da du dermed skal være din egen chef, du skal varetage en masse administrativt arbejde i forbindelse med registrering og drift af en virksomhed, og du skal endda også selv finde dine kunder, som ønsker translatør- eller oversættelsesarbejde.

Det er med garanti også dét, der afholder rigtig mange for at vælge et job som dette, men faktum er dog, at der findes en måde, hvorpå du kan undgå dette og sidde derhjemme foran din PC med en kop kaffe og arbejde med translatør- og oversættelsesarbejde for en lang række virksomheder, uden at du selv skal hente kundeemner og deslige. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.

Sådan kan du blive oversætter
Der er ikke nogen tvivl om, at et job som dette skaber en masse fritid, da du selv har mulighed for at planlægge din dag, og du har selv mulighed for at sortere i de opgaver, som du ønsker at arbejde med.

Det skal desuden også nævnes, at det er helt op til dig selv, hvorvidt du ønsker at arbejde fra kl. 08 til kl. 16, fra kl. 06 til kl. 14, eller du derimod først ønsker at starte arbejdsdagen i løbet af eftermiddagen og foretrækker at arbejde til sent aften. Det er lige netop dét, der er drivkraften bag manges beslutning om, at de gerne vil arbejde som oversætter (hvilket gør dig til en form for freelancer).

Som nævnt, så har det tidligere fungeret således, at du selv skulle finde kunder, du skulle selv administrere virksomhedsdrift og lignende, men i dag findes der faktisk andre muligheder, der er med til at gøre det meget nemmere.

I dag er der nemlig mulighed for at arbejde som freelancer hos Easytranslate, hvor du vil blive tilknyttet som oversætter, og det giver dig mulighed for at arbejde med de opgaver, som du selv vil arbejde med og på det tidspunkt af døgnet, du helst vil arbejde med dem - det eneste, der er påkrævet, er, at du opretholder en god kvalitet, og at du samtidig sørger for at overholde de deadlines, du får opstillet.

Det fungerer ganske enkelt ved, at du blot tilmelder dig som oversætter hos Easytranslate, hvorefter din ansøgning vil blive behandlet. Hvis du bliver godkendt, så modtager du en række login-oplysninger til deres hjemmeside, der gør det muligt at logge ind og blot tage imod de opgaver, som du gerne vil have. Der er naturligvis også andre oversættere, der er tilknyttet denne tjeneste, så det handler om at være hurtig, hvis du vil sikre dig de opgaver, der bliver lagt op i systemet.

Bestem selv over dine arbejdstider og indtjening
Med et job som dette, så er det helt og aldeles op til dig selv at bestemme dine arbejdstider. Hvis du arbejder bedst om natten og foretrækker at mødes med dine veninder på en café om dagen, så er det helt op til dig selv - du kan også vælge at tage din laptop med og sidde på en café og arbejde, mens du drikker café latte eller chai latte med veninderne.

Der er naturligvis en række deadlines, der skal overholdes, men hvis bare disse overholdes, så er det op til dig selv, hvornår du arbejder. Det er desuden også helt og aldeles op til dig selv, hvor meget arbejde, du rent faktisk ønsker at tage imod fra Easytranslate, hvorfor du også selv kan bestemme over din indtjening.


Sponseret indlæg!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce