Aniston

[Konkurrence]: Cointreau Fizz

Opskriften på den klassiske, den særlige, den rødlige og den blomsterrige Fizz.

Det er ikke søndagsdrinks, jeg gør det mest i. Ja, der er vist generelt alt for meget sofa, fredagsslik, opvask og logistik i mit liv.

Men i dag skal det være anderledes. I dag er det nemlig min fødselsdag, og derfor har jeg simpelthen tænkt mig at nyde en absolut favorit cocktail i anledningen af den festlige dag.

Cointreau Fizz er ikke bare en af de lækreste, mest sommerlige og boblende cocktails, jeg kan komme i tanker om. Den er også virkelig nem at lave, og så kan den varieres ud i det uendelige.
 



Opskrift på klassisk Cointreau Fizz:


Den perlende, forfriskende og elegante signaturcocktail fra Cointreau, der byder på et utal af variationsmuligheder afhængigt af humør, årstid og lejlighed. Let og ligetil.

5 cl Cointreau
Saften fra 1/2 limefrugt (1,5 cl)
10 cl danskvand

Fyld et glas med isterninger. Hæld Cointreau og limesaft i glasset, og top op med danskvand.

Tip: En Cointreau Fizz kan varieres med frisk frugt, urter eller krydderier. Tilsæt f.eks. hindbær, passionsfrugt, agurk, mynte, chili, friske jordbær & mynte, agurk & basilikum, hindbær & lakridspulver, appelsin & kanel. Eller servér det ekstra twist i små skåle, så dine gæster kan give deres Cointreau Fizz et personligt præg.

 

Variation på Cointreau Fizz – som barchef Viktor Hägglund serverer den på Holmens Kanal 
 

4 cl Cointreau
2 cl citronsaft
1 cl sukkerlage eller –sirup
1 cl æggehvide
6 - 8 cl danskvand

Ryst først alle ingredienserne godt i en shaker uden is (”tørshaking”). Kom dernæst is i shakeren og ryst igen. Si cocktailen over i et isafkølet højt glas og top op med danskvand.

Tip: Du kan anvende en færdig sukkersirup (f.eks. Rose’s Sugar Cane), eller du kan lave din egen sukkerlage af 2 dele sukker og 1 del vand, som koges op i en gryde, til sukkeret er smeltet. Herefter sættes sukkerlagen på køl.

 

Fizzy Blush - Udviklet af barchef Viktor Hägglund, Holmens Kanal  

 

En forfriskende cocktail, der byder solen og varmen velkommen.

4 cl Cointreau
2 cl friskpresset limejuice
0,5 cl honning
5 cl pink grapejuice
5 cl danskvand

Hæld Cointreau, honning, lime- og grapejuice i et højt glas og rør rundt, til honningen er opløst.

Kom dernæst isterninger i glasset og rør godt rundt. Top op med danskvand

 

Fizzy Flower - Udviklet af barchef Viktor Hägglund, Holmens Kanal 


Som en perlende sommerbrise af citrusfrugter og hyld.

3 cl Cointreau
2 cl hyldeblomstlikør
0,5 cl citronsaft
10 cl champagne eller tør, mousserende vin

Hæld Cointreau, hyldeblomstlikør og citronsaft i en shaker med isterninger. Shake og si den iskolde cocktail over i et – eventuelt lavt – champagneglas. Top med tør champagne eller mousserende vin.
 


Vil du vinde et lille lækkert cocktailkit til den perfekte aften med Cointreau Fizz? Så tag et kig lige under billedet :)

ANNONCE
[Konkurrence]: Cointreau Fizz

* Vind et cocktailkit fra Cointreau *

Du har nu chancen for at vinde ét af fem lækre og meget fine cocktailkits fra Cointreau.

Hvert cocktailkit består af:
- En flaske Cointreau
- En flaske boblende danskvand
- Lime

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Like Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 21. juni 2015, og vinderne får direkte besked via mail.

Konkurrencen er sponseret af Cointreau.

ANNONCE
Sådan shakes en COINTREAU FIZZ:
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce