Opskrift: Chokoladekage med skumfiduser
Bag en lækker sensommerkage på en kedelig søndag.
Sommetider kan en lækker kage redde en hel dag!
Således måske også denne skønne chokoladekage med skumfiduser og krymmel på toppen.
Og så er den endda nem og hurtig at lave!
Chokoladekage med skumfiduser
Det skal du bruge:
2 æg
2 dl sukker
2 dl hvedemel
150 g margarine
3 spsk. kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 dl kogende vand
Topping:
Flormelis
Kogende vand
Krymmel i flere farver eller former
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker sammen.
Vend margarinen i, og pisk igen. Bland herefter mel, kakao og bagepulver sammen, og hæld det sammen med resten. Tilsæt det kogende vand, til dejen har den rette konsistens.
Dejen hældes nu i et smurt fad eller en springform, fordel Haribo Chamalows skumfiduser i dejen og bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af, smør glasur på og pynt med Dr. Oetker krymmel.
Således måske også denne skønne chokoladekage med skumfiduser og krymmel på toppen.
Og så er den endda nem og hurtig at lave!
Chokoladekage med skumfiduser
Det skal du bruge:
2 æg
2 dl sukker
2 dl hvedemel
150 g margarine
3 spsk. kakaopulver
2 tsk. bagepulver
1 dl kogende vand
Topping:
Flormelis
Kogende vand
Krymmel i flere farver eller former
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker sammen.
Vend margarinen i, og pisk igen. Bland herefter mel, kakao og bagepulver sammen, og hæld det sammen med resten. Tilsæt det kogende vand, til dejen har den rette konsistens.
Dejen hældes nu i et smurt fad eller en springform, fordel Haribo Chamalows skumfiduser i dejen og bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af, smør glasur på og pynt med Dr. Oetker krymmel.
Haribo Chamallows er gode snacks - og gode i kager!
Krymmel i fine farver skal der til! Dr. Oetker har et godt og velassorteret sortiment.
Tryk Chamallows ned i dejen, inden den bages.
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker sammen.
Vend margarinen i, og pisk igen. Bland herefter mel, kakao og bagepulver sammen, og hæld det sammen med resten. Tilsæt det kogende vand, til dejen har den rette konsistens.
Dejen hældes nu i et smurt fad eller en springform, fordel Haribo Chamallows skumfiduser i dejen og bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af, smør glasur på og pynt med Dr. Oetker krymmel.
Pisk æg og sukker sammen.
Vend margarinen i, og pisk igen. Bland herefter mel, kakao og bagepulver sammen, og hæld det sammen med resten. Tilsæt det kogende vand, til dejen har den rette konsistens.
Dejen hældes nu i et smurt fad eller en springform, fordel Haribo Chamallows skumfiduser i dejen og bag kagen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af, smør glasur på og pynt med Dr. Oetker krymmel.