Aniston

En sang fra fortiden

Bogen, jeg helt sikkert ville tage med på ferie - hvis jeg ikke allerede havde læst den!

6 ud af 6 stjerner
En sang fra fortiden

De seneste dage har jeg gået og pakket til vores tur til Kreta.

Der er dog én ting, som jeg ville ønske også lå blandt bukser, t-shirts, solcreme og badetøj, så jeg rigtig havde noget at se frem til, når jeg ligger der ved poolen eller på stranden. "En sang fra fortiden" ville nemlig være den perfekte ferielæsning, og faktisk er det den slags bog, som man er lidt trist over at have læst, fordi man så er færdig med den, og dermed aldrig får den samme læseoplevelse igen. 

Katherine Webb fortæller i "En sang fra fortiden" en historie, som bevæger sig mellem nutiden og fortiden og gennem flere forskellige personers fortid og nutid. Den er et konstant hop i tiden, men historien starter i et galleri i England, hvor galleriejeren Zach sætter sig for at færdiggøre sin bog om en kunstner ved navn Charles Aubrey, han altid har beundret, og som han tror, han ved en masse om.

Da Zach dog først begynder at grave i kunstnerens liv, fører hans søgen efter den uopdagede historie ham til Dorset - en lille kystby i det sydlige England, som verden synes forlængst at have glemt, mens som havde stor betydning i Aubreys liv.

I Dorset møder Zach ikke bare den pige, som Aubrey portrætterede adskillige gange, og som verden synes at have glemt. Han møder også kærligheden og en helt ny vinkel på den mystiske kunstners liv, som verden måske slet ikke bør kende.

"En sang fra fortiden" er fantastisk læsning fra ende til anden. Den handler om misforstået kærlighed, frustration, krig og uindfriede følelser, og den fletter fortiden og nutiden sammen til perfektion og på en måde, som gør det svært ikke at sluge bogen fra ende til anden.


"En sang fra fortiden" er skrevet af Katherine Webb og udgivet af Cicero.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce