Aniston

[Anmeldelse]: Den store eventyrbog

Træd ind i de klassiske eventyr.

Der er så mange historier, man gerne vil fortælle sine børn. Men mest af alt vil man gerne fortælle dem de historier, som man også selv fik fortalt som barn.

Sådan har jeg det i hvert tilfælde. 

Derfor kunne jeg heller ikke stå for den ny "Den store eventyrbog", som er en samling klassiske eventyr, der er genfortalt af Jan Mogensen.

Denne oversize eventyrbog indeholder alle de eventyr, man også selv fik fortalt som barn. Og selvom jeg ikke husker dem som helt så "drabelige", som de jo er, så er det stadig gode fortællinger, som ethvert barn bør få fortalt.

"Den store eventyrbog" indeholder bl.a. det klassiske eventyr om Guldlok og de tre bjørne, om Tornerose, Hans og Grete, Lammet og fisken, Rødhætte og ulven og en række andre.

Og selvom historierne alle sammen er tudsegamle, så fænger de stadig! Også hos en 3-årig, inden han skal sove, og når han og mor leger "inde" i den kæmpestore bog, som kan stå på gulvet, så man næsten kan træde ind i den og være en del af historierne.

Det var sjovt og fængende for 30 år siden, og det er det stadig!


"Den store eventyrbog" er fortalt af Jan Mogensen og udgivet af Alvilda.
ANNONCE
Den store eventyrbog er vitterligt en stor bog! Og den har flere lag, så den får 3D-effekt. - [Anmeldelse]: Den store eventyrbog Den store eventyrbog er vitterligt en stor bog! Og den har flere lag, så den får 3D-effekt.
Stil Den store eventyrbog på gulvet, og leg med bogen som kulisse. - [Anmeldelse]: Den store eventyrbog Stil Den store eventyrbog på gulvet, og leg med bogen som kulisse.
Del

Seneste nyt

Annonce