Aniston

Genbrug og få en undskyldning for at købe nyt

H&M genbruger - gør du?

Hvor gør man egentlig af en hullet sok eller en forvasket t-shirt, man i hvert fald ikke kommer til at gå i mere?

Smider man det i en genbrugscontainer, hvor det alligevel bliver sorteret fra og smidt i skraldespanden? Begår man dødssynden og smider det direkte i skraldespanden sammen med tebrevet og mælkekartonen?

Nej, man samler da sine hullede sokker, gamle t-shirts, jeansene, der sprak og alt det andet, som man med god samvittighed kan sortere fra, putter det i en pose og trasker ned i sin lokale H&M med det.

H&M genbruger nemlig gerne dine hullede sokker og gamle dynebetræk.

Under mottoet "Reduce, reuse, recycle" samler H&M alle mulige former for tekstiler ind, og det bliver så til nyt tøj, som du sidenhen kan gå ned i H&M og købe.

Derfor er det også fuldstændigt ligegyldigt, hvilken stand tøjet er i - eller om det er en anden form for tekstil såsom håndklæder, lagner etc.

Indtil videre er der samlet tonsvis af tøj ind i H&M verden over. Men jeg har på fornemmelsen, at det er de færreste i Danmark, der egentlig ved, at man kan aflevere sit gamle tøj i H&M og dermed være med til at skåne miljøet for en stor del af den produktion, der ligger i at lave et stykke tøj fra bunden.

Jeg er i gang med at samle vores egen lille pose med aflagte klude herhjemme. Indtil videre ligger der adskillige par børnesokker i posen (hvordan kommer der så mange huller i den slags på så kort tid??), mine elskede pyjamasbukser i silke, som pludseligt revnede adskillige steder, samt et par t-shirts, som man ikke kan være bekendt at gå i længere.

Og det fede er, at når man nu har fået ryddet ud i gamle sager, så har man mod på og plads til at købe lidt nyt til skabet.

Men se meget mere om konceptet i den lille film ovenfor.


Sponseret indlæg.

ANNONCE
Genbrug og få en undskyldning for at købe nyt
Del

Seneste nyt

Annonce