Aniston

Dolce dolce kaffeoplevelse

Nok den mest alsidige kapselkaffemaskine, kaffehjertet kan begære.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er mere end almindeligt glad for kaffe. Og det i alle kaffens mange afskygninger. 

Jeg drikker kaffe flere gange om dagen, end de fleste kan tælle. I hvert fald er jeg holdt op med at føre revision over kaffeforbruget!

Forleden blev jeg (måske netop derfor) spurgt, om jeg havde lyst til at teste en ny kapselkaffemaskine fra NESCAFÉ Dolce Gusto. Og når jeg kan udvide min kaffehorisont, slår jeg naturligvis til. 

NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia har nu boet i min kaffemaskinepark (ja, for der er også et par andre kaffekapselmaskiner) i et par uger, og jeg er faktisk blevet temmeligt begejstret.

Det var jeg ikke nødvendigvis, da jeg hev test-kaffemaskinen op ad kassen. Designet på NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia er nemlig lidt særligt. Den er lidt som et lille kunstprojekt, som man lige skal vænne sig til, men som man så faktisk over tid kommer til at holde utroligt meget af!

Udover at NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia har et meget futuristisk og betjeningsvenligt design, kan den også noget, som ingen anden kaffekapselmaskine, som jeg i hvert fald har stiftet bekendtskab med, kan. 

For det første er det en maskine, som hele familien kan have gavn af. Herhjemme er det kun mig, der drikker kaffe. Til gengæld vil husstandens to herrer rigtig gerne have en kop varm kakao på en kølig efterårs- eller vinterdag. Det kan NESCAFÉ Dolce Gusto sagtens klare, idet der bl.a. også findes Nesquick-kapsler, som er lige til at putte i.

Herudover, og det er en funktion, som jeg er ret tosset med, kan NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia lave både varme og kolde kaffedrikke. Et tryk på den røde dråbe, og kaffen er varm. Et tryk på den blå dråbe, og kaffen er kold.

Det er ikke alle kaffekapslerne, der egner sig til at lave iskaffe af, men der findes bl.a. en kapselkaffevariant, som er særligt designet til dette, og så kan de almindelige kaffekapsler naturligvis også bruges. De, som man ikke skal bruge til kolde drikke, har en markering på æsken.

Alt i alt er NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia faktisk en super skøn kapselkaffemaskine! Den er nem at rengøre, fordi den ikke har synlige knapper. Man kan på den mest fancy swipe-facon justere, hvor meget vand der skal løbe igennem kapslen (igen er der anvisninger på pakken). Og så er den, vigtigst af alt, virkelig alsidig, så den kan bruges af store og små på kolde og varme dage.

NESCAFÉ Dolce Gusto Stelia forhandles bl.a. i Elgiganten.

ANNONCE
Dolce dolce kaffeoplevelse
Del

Seneste nyt

Annonce