Aniston

TOMS forvandler kaffe til vand

One for One og vand til de, der mangler.

TOMS forvandler kaffe til vand
TOMS er et af mine favorit mærker på en lun sommerdag. Ikke kun fordi de giver et par sko til et barn, der ikke har sko, hver gang jeg køber et par sko af mærket TOMS. Men også fordi de laver rigtig fine, enkle og gode sko, som er oplagte til en god dansk sommerdag.

Nu har TOMS dog taget deres One for One-koncept et skridt videre. De har nemlig lanceret "TOMS Roasting Co." og er dermed også begyndt at sælge kaffe. Og for hver pose kaffe, der købes fra TOMS Roasting Co., giver TOMS en hel uges rent vand til en person i nød.

Hvordan TOMS så lige har fået idéen om, at de skal forene deres velkendte sko samt TOMS solbriller med kaffe, forklarer grundlæggeren:

"Gennem mine mange rejser gik det hurtigt op for mig, at noget af det bedste kaffe kommer fra udviklingslande. Og jeg lærte, at den største ingrediens i kaffe er vand, hvilket er paradoksalt, når mange af de lande, der producerer kaffe, ikke har optimal adgang til noget så basalt som netop vand. Derfor opstod idéen om salg af kaffe, og TOMS Roasting Co. blev født." 

Indtil videre er det blevet til seks kaffevarianter med bønner købt via en direkte handelsindsats i Rwanda, Honduras, Peru, Guatemala og Malawi. Og kaffen kan købes i supermarkeder, TOMS.com og på TOMS caféer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce