Aniston

FidMe

Genial app, hvis man er træt af at slæbe på 20.000 plastik- og stempelkort.

Medlems- og stempelkortindholdet af min taske på en helt almindelig hverdag. FidMe kommer som kaldet! - FidMe Medlems- og stempelkortindholdet af min taske på en helt almindelig hverdag. FidMe kommer som kaldet!

Lokker man mig med god kaffe, så kommer jeg nok. Lokker man mig også med muligheden for at gøre indholdet af min taske væsentligt lettere, så kommer jeg helt sikkert!

Forleden var jeg inviteret til en introduktion af app'en FidMe - en app, som samler alle ens medlems- og stempelkort på telefonen, og en app, som jeg ikke vidste, jeg savnede i mit liv. Men på denne dag havde jeg min sædvanlige taske med med hele T R E punge i, der hver især indeholder et betragteligt antal medlemskort og stempelkort. Jeg er nemlig typen, der godt kan lide fordele, så når en butik, som jeg handler i i ny og næ lokker med gode tilbud eller andre fordele, hvis blot jeg får (endnu) et plastikkort, ja så har jeg rygrad som en regnorm.

Efterhånden er det dog blevet til alt for mange kort: Kort til butikker, jeg handler i én gang hvert andet år, kaffestempelkort med ét stempel, og underlige bonuskort til flyselskaber, som jeg faktisk kun har fløjet med en enkelt gang. 

Nu har jeg dog downloadet app'en FidMe til min smartphone, og så er jeg i gang med at lægge alle mine medlems- og loyalitetskort over i app'en. Det er ganske nemt, og så har man alle kortene ved hånden - på telefonen. Man kan lægge alle kort ind på FidMe uanset, om det er et IKEA Family kort, et Fætter BR kort, Tivoli årskort eller noget helt fjerde. Man opretter blot kortet med de informationer, som står på det, og det er så det. 

Samtidig har FidMe aftaler med en lang række kaffebarer, takeawaysteder etc., hvor man kan bruge app'en til at optjene eksempelvis en gratis kop kaffe, når man har købt X antal kopper. På den måde kan man også holde styr på sine stempelkort - blot uden at have pungen fyldt med små papkort med stempler på.

FidMe er i øvrigt ganske gratis at downloade og fungerer på alle platforme. Man skal blot oprette sig (jeg lavede en bruger via Facebook), og så kan man komme i gang. 

Meget nemt, meget simpelt og enormt brugbart for alle os kort-narkomaner, der er træt af at slæbe.

Søg på "FidMe" i app store.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce