Aniston

Ny app til nemmere husholdning

Battl med ungerne og manden om opvasken ...

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at hudplejeprodukterne fra Neutral er til stor nytte blandt specielt børnefamilier.

Herhjemme knuselsker vi i hvert tilfælde flere af Neutrals produkter, fordi de ikke indeholder parfume og er milde mod huden.

Men nu har Neutral også lanceret en ny app, som kan være til stor hjælp blandt både børnefamilier, par, singler og alle de andre, der skal have en hverdag til at fungere.

Den nye app hedder "Go' Hverdag" og kan netop være et værktøj til en god (og måske nemmere og lidt sjovere) hverdag.
ANNONCE
Ny app til nemmere husholdning
Go' Hverdag
De fleste af os kender det alt for godt: Hverdagen er hektisk!

For vores vedkommende er den oven i købet et større logistisk puslespil, der hver uge skal gå op med madplaner, hente-/bringe-planer, arbejdsplaner, fritidsplaner og møder - for slet ikke at tale om tøjvask, opvask, indkøb og alt det andet, som der følger med, når man er en børnefamilie.

I sådan en hverdag er det helt nødvendigt at holde styr på alt det, man skal nå, og det er bl.a. her Neutrals app "Go' Hverdag" kan være en hjælp.
ANNONCE
Ny app til nemmere husholdning
App'en fungerer nemlig som en hjælpende hånd i en travl hverdag, idet den bl.a. indeholder et planlægningsværktøj, som hele familien kan involveres i, og som kan hjælpe til både at planlægge og til at motivere familien, fordi man kan optjene points og belønninger for at deltage i familiens forskellige gøremål.

Herudover indeholder den en masse gode råd til opvask, tøjvask, rengøring, personlig pleje og forebyggelse af allergi. Alt sammen noget, som kan være rart at have ved hånden, hvis man for eksempel er i tvivl om, hvor varmt man bør vaske sengetøj og bamser, eller hvis man er kommet til at brænde maden på i gryderne og vil fjerne de forbrændte rester.

App'en indeholder desuden sæsontips, som er gode lige at tjekke, inden man går ud i sommersolen, eller hvis man har vintertrætte læber.

Det er i det hele taget en sjov og oplysende app at bruge, og den kan faktisk være med til at gøre hverdagen bare lidt bedre ...

Jeg er i øvrigt sikker på, at når lillemanden lige bliver lidt større, vil han synes, det er fantastisk at kunne optjene points til en tur i biografen ved blot at tage opvasken ... tja ... lad os sige ... 300 gange ;-)
ANNONCE
Ny app til nemmere husholdning
Fakta om Neutral "Go' Hverdag":
- "Go’ Hverdag" kan downloades gratis til i App Store og Google Play Store.

- Go’ Hverdag indeholder funktioner til dagligdagen med hele familien: En familieplanner med et opgave- og belønningssystem samt allergivenlige og miljørigtige tips fra Neutral til rengøring, tøjvask, opvask, hudpleje og bad.

- Familieplanner: Go’ Hverdag Familieplanner kan hjælpe familien med at danne fælles front omkring de praktiske gøremål i hjemmet. Med Go’ Hverdag opfordrer Neutral til at inddrage hele familien i opvasken, rengøringen og tøjvasken via et opgave- og belønningssystem.

- Opgave- og belønningssystem: Med Go’ Hverdags’ opgave- og belønningssystem giver Neutral mulighed for at oprette profiler til hvert familiemedlem, oprette arbejdsopgaver (app’en indeholder allerede almene hverdagsopgaver) og tildele de forskellige opgaver et passende antal optjeningspoint. Derefter kan der oprettes belønninger og knyttes pointværdi til dem (eksempelvis en tivolitur, fredagsslik, voksenaften eller lign). Og så er det bare om at få familiemedlemmerne til at udføre opgaverne og høste points og belønninger.

- Go’ Hverdags tips: Dagligdagens gøremål er jo ikke altid lige nemme at håndtere. Der er måske nogen i familien, der ikke er helt er med på, hvordan en gængs opvask eller tøjvask skal takles. I Go’ Hverdags App’en giver Neutral tips til en smartere, hurtigere og mere allergivenlig rengøring, hudpleje og tøjvask, samt gode råd om forebyggelse af allergi om foråret, sommeren, efteråret og vinteren.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce