Aniston

At rejse er at leve

Noget om prioriteter og om at fylde tanken op med overskud.

At rejse er at leve

Folk omkring os, synes vist vi er lidt tossede, fordi vi rejser så meget, som vi gør. Men at se verden, opleve andre kulturer, spise nye retter, møde nye mennesker og se nye steder giver energi, overskud og balance i vores liv. Noget, jeg meget nødigt ville undvære i mit liv.

Vi kunne, som så mange andre mennesker, meget nemt bruge vores penge på en villa, gulvvarme, en bil eller et overflødighedshorn af dyre bøffer og bearnaise. Det virker oven i købet til tider ganske tillokkende. Specielt, når lejligheden på 4. sal er en kende for kold, eller når regnen siler ned, og vi alligevel skal tage cyklen. 

Men vi har valgt, at alt, hvad der er i overskud (and then some) skal gå til en alle tiders rejse lige så ofte, som det kan lade sig gøre. Og det kan det heldigvis ganske ofte.

Jeg klikker mig altså aldrig ind på www.bildeleekspert.dk. I stedet besøger jeg ganske ofte ind på eksempelvis Apollo.dk, Momondo.dk eller et andet rejsesite. Det er nemlig her, jeg finder lykken, og her jeg finder overskuddet til hverdagen. Herudover er det altid rart at have noget at glæde sig til.

At rejse er at leve og velvære helt ind til marven.


Sponseret indlæg.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce