Aniston

Frøer er da MEGA okay!

Leo-damen er gået Maruti-frø.

Hvorfor egentlig altid leopard, zebra og giraf? Udover at det er et spørgsmål, som min mand relativt ofte stiller, når jeg kommer hjem med en indkøbspose, så er det faktisk et ret alment gyldigt spørgsmål, som selv en dyreprint-fan godt kan undre sig over. 

Nu er jeg hoppet ud i frø! Simpelthen! Jeg vaklede mellem leopard og flere andre kattedyr foran hylden med über fede Maruti Gimlet støvler, men frøen talte til mig. Det er noget nyt, det er noget andet (for ja, jeg har adskillige leoparder herhjemme), og så passer frø jo bare til alt, har jeg fundet ud af!

Derudover vil jeg gerne have lov til at sige, at jeg har travet en del kilometer i de nye Maruti'er allerede, og selvom de ligner en almindelig flad ankelstøvle med snører, så går man faktisk forbløffende godt i dem. Der er støtte i dem, som man ikke kan se med det blotte øje. Og så er jeg vist i øvrigt blevet set mere end en gang med en aende hånd på det meget bløde ko-pels (eller hedder det ko-hår?)

Jeg ved, at Maruti Gimlet støvlen i alle typer mønstre har været ret populær denne sæson. Men hvis du også er frø-, leo- eller noget-andet-dyr-elsker, så oplyses nærmeste forhandler på tlf.: 39 16 33 33.

ANNONCE
Frøer er da MEGA okay!
Del

Seneste nyt

Annonce