Aniston

Fire, der gør januar lidt sjovere

Ikke ha ha funny, men bare rarere.

Nu er jeg grundlæggende et positivt væsen, bilder jeg mig da ind, og årstiderne er jo, som de er. Men hvis jeg skal nævne en hade-måned i løbet af året, så må det næsten være januar. Februar er heller ikke sjov, men januar er bare mørk og våd og kedelig. Derfor handler det om at finde de små ting, som gør januar-livet lidt sjovere og pænere, ikke mindst.

Lige nu har jeg fire ting, som jeg holder særligt af. De giver lige hverdagen det løft, som man trænger til, nu hvor solen og lyset ikke gør det. Og vi er helt nede på det mest overfladiske og materalistiske niveau, men hey if it works ...

Mine Maruti Gimlet elsker jeg! De er for det første fantastiske at have på, og så kan de bare pimpe ethvert look op på et splitsekund. Helt perfekte til en ellers kedelig januardag! De er fra sidste sæson, men jeg er ret sikker på, at de lander i handlen igen i den nye sæson. 

Skjorten fra Sofie Schnoor har hængt på mig, siden jeg købte den til bloglæserevent hos den søde Bastabum i Sofie Schnoor-butikken på Frederiksberg. Der var 25 pct., så det var jo (næsten) en ren foræring. I hvert fald har den været alle pengene værd! Den holder også langt ind i foråret og er sikkert på endnu vildere udsalg nu.

Jeg har mange lakfavoritter. Flere af dem er fra By K., fordi det er god kvalitet og helt uden alle de stoffer, som der ofte godt kan være i neglelak. Lige nu er en af dem, der står forrest i samlingen no. 55 Cabernet, som bare er perfekt til årstiden, og som i øvrigt passer ret godt til både skjorten og skoene.

Til mine tørre vinterlæber har jeg fundet (endnu) en favorit til samlingen, nemlig Vaseline Lip Therapy, som er ren petroleum jelly ligesom den almindelige vaseline. Konsistensen er bare anderledes, men den fugtgivende effekt er super, og så indeholder den ikke vand, hvilket er et must, når det er koldt i vejret.

ANNONCE
Fire, der gør januar lidt sjovere
Del

Seneste nyt

Annonce