Aniston

oh-lief

Vinterens måske mest velgørende.

oh-lief

Jeg er faldet SMASK PLADASK for Body Balm fra oh-lief! Så kort og kontant, kan det siges! Jeg kendte ellers indtil for nylig ikke rigtig mærket. Havde set det på Instagram hist og pist, og min øko-flipper veninde har også badeværelseshylden fyldt. Men ellers er det ikke et brand, jeg er stødt på.

Så fik jeg oh-lief Natural Olive Body Balm mellem hænderne, og nu vil jeg ganske enkelt have hele serien - både til voksne og børn! For hvis resten er lige så fantastisk som denne body balm, så kan jeg ikke se, hvordan jeg skulle kunne undvære dem i mit liv.

Jeg bruger Natural Olive Body Balm til ALT lige nu. Når hænderne er tørre, fordi jeg igen har glemt handskerne, da jeg hoppede på cyklen i kulden. Når benene trænger til fugt efter badet. Når Lillemanden har været udenfor hele dagen i børnehaven og har rosenrøde kinder, når han skal i seng. Når manden er træt i nakken, og han trænger til lidt kærlighed og massage fra konen. Den er med andre ord så multi-purpose, som den næsten kan være. Og den er god! Meget velgørende, fugter straks, og dufter af den skønneste kamille. Herudover er ingredienserne i oh-lief økologiske, og olierne, der er brugt, har en dejlig afslappende effekt.

Det er det perfekte hudprodukt til den kolde tid. Og jeg er ret sikker på, at min lille fine dåse skal erstattes af en ny meget snart.

oh-lief forhandles bl.a. på Pureday.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce