Aniston

Kvinde i fokus: Emilie Delance

Blogger, modeguru, skønhedsekspert, branch manager, sangerinde ...

Busy, busy bee ... Aniston.dk har mødt Emilie Delance: Business kvinde og livsnyder. - Kvinde i fokus: Emilie Delance Busy, busy bee ... Aniston.dk har mødt Emilie Delance: Business kvinde og livsnyder.
Kært barn har mange navne, og Emilie Delance, 30 år, har mange hatte på!

Emilie bør nemlig have verdens største visitkort, idet hun både kan pryde sig med titlen som Branch Manager for e.l.f. Cosmetics, blogger, webshop-indehaver, Community manager, sangerinde og både fashionista og passionista!

Hendes liv handler ikke kun om cupcakes, bobler og goodie bags. Men også om både masser af passion og HÅRDT arbejde.

Aniston.dk mødte Emilie Delance, som er blandt en af Danmarks store bloggere, i hendes showroom på en af efterårets første dage.

Hvorfor gik du i gang med at blogge?
- Jamen, jeg har jo allerede blogget i tre år. SIden juni 2009. Det var dengang, hvor musik fyldte meget i mit liv, så jeg startede faktisk med at skrive om musik - og mode. Men så udviklede det sig til at handle mere om mode, livsstil og skønhed. Jeg blev ganske enkelt inspireret af andre bloggere og tænkte: Det er fedt! Min inspiration fik jeg bl.a. fra Modemedmere.dk og nogle udenlandske bloggere, såsom  Fashiontoast.com, som er halvt japaner ligesom, jeg selv er ...

At blogge handler (også) meget om bobler og cupcakes. Men hvad er det vildeste eller sjoveste, du har oplevet som blogger?
- Det er helt sikkert altid sjovt at møde en masse spændende mennesker og de andre bloggere. Men hvis jeg fx. skal fremhæve tre mindeværdige ting, så er det helt klart, da jeg var på RockCruise med DFDS Seaways tidligere i år. Jeg havde min søster med, og det var helt fantastisk og hyggeligt!

- Herudover bliver jeg nødt til at fremhæve den HBO-event, jeg netop har været til i Stockholm. Vi blev fløjet til Stockholm, hvor det blev præsenteret, at HBO kommer til Norden. Og så har jeg faktisk også været til en super mindeværdig dag sammen med ecco, hvor de havde inviteret en hel masse bloggere. Det var fedt!

- Men det bliver altså til en del events, og nogle uger er helt pakket med den ene event efter den anden.


Når du ikke blogger, har du gang i en hel del andre ting ...
- Ja, det er nok rigtigt! Jeg arbejder som Branch Manager for e.l.f. Cosmetics, og det er jo super sjovt at lave PR! Men herudover har jeg også skabt et community, som er en slags Facebook for modeglade piger. Og så sælger jeg naturligvis også tøj og accessories i min webshop.

Det må siges at være ret mange bolde, du har i luften på én gang. Hvordan gør du?
- Jeg sover ikke! Ha ha ... Nej, jeg har nok bare en enorm drivkraft. Og så kommer jeg fra et rigtigt iværksætter-hjem, hvor begge mine forældre er selvstændige. Og min kæreste er også selvstændig. Jeg får personligt et kick af det, jeg laver. Jeg er altid på arbejde, men det er også min passion samtidig, så det er ikke så svært. Men det flyder sammen. Og jeg ser det lige så meget som en frihed til at lave det, jeg har aller mest lyst til!

Men hvis nu du havde 32 timer i døgnet i stedet for 24. Hvad så?
- Så ville jeg synge noget mere! Jeg savner musikken. Jeg savner min egen musik. Jeg synger stadig i kirken hver søndag, men det er altså svært at holde en gammel cirkushest ude af manegen!


Besøg Emilies blog, community og webshop her!
ANNONCE
Smukke Emilie Delance i dyreprint, som er bare en af hendes passioner, når det gælder mode - Kvinde i fokus: Emilie Delance Smukke Emilie Delance i dyreprint, som er bare en af hendes passioner, når det gælder mode
Emilie har showroom i det inde København. Her har hun blandt andet samlet nogle af det lækre tøj, hun sælger. - Kvinde i fokus: Emilie Delance Emilie har showroom i det inde København. Her har hun blandt andet samlet nogle af det lækre tøj, hun sælger.
Dyreprint og cool detaljer er både det, der fylder i Emilies egen garderobe - og i hendes webshop. - Kvinde i fokus: Emilie Delance Dyreprint og cool detaljer er både det, der fylder i Emilies egen garderobe - og i hendes webshop.
Kvinde i fokus: Emilie Delance
Del

Seneste nyt

Annonce