Aniston

Korres Materia Herba

Økologisk certificeret hudpleje til moden og tør hud. Aniston.dk har testet den nye serie.

Græsk Korres har netop lanceret den naturlige hudplejeserie "Materia Herba", som er øko-certificeret og består af ni rene produkter. Vi har kigget nærmere på et par af produkterne.

Materia Herba-serien er Korres' nyeste skud på stammen.

Korres er kendt for deres naturlige produkter, men denne serie er også økologisk og eco-cert-certificeret.

Hudplejeserien består af ni rengørende, fugtgivende og anti-aging produkter, og vi har testet Moisturizing Eye cream samt Anti-ageing cream til normal/tør hud fra Materia Herba-serien.

Moisturizing Eye cream
ANNONCE
Korres Materia Herba
De fleste ved, at fugt er rådet mod de kedelige, sorte rander under øjnene.

Men det er ikke os alle, der har tid og temperament til at ligge hver aften med agurkeskiver på øjnene, mens vi mediterer til stille musik. Derfor kan en god øjencreme være en life-saver, når de sorte rander melder sig.

Her i vinterkulden er Korres Materia Herba Moisturizing Eye cream et rigtigt godt bud på en øjencreme, som holder de sorte rander væk, fordi den er meget fugtgivende helt uden at give fedtede og synligt fugtige rander under øjnene.

Cremen trænger hurtigt ind i huden, og så dufter den rent og behageligt.

Anti-ageing cream
Selvom de første rynker eller "fine linjer", som tv-reklamerne ynder at spille på, endnu ikke har meldt sig, kan man jo godt tage forskud på at bruge en anti-ageing creme. Så kan det jo være, man kan tage rynkerne i opløbet... De kommer jo nok på et tidspunkt, men jo længere de kan holdes for porten, des bedre!

Materia Herba Anti-ageing cream til normal og tør hud er desuden en rigtigt god creme, der trænger meget hurtigt ind og føles tør på huden, allerede når man smører den på.

Den fugter hele dagen, dufter rent og kommer i en pumpeflaske, der gør cremen nem at dosere.

Faktisk er cremen et rigtigt godt bud på en ansigtscreme, der er god til at fugte her i den kolde vintertid.

Korres Materia Herba Moisturizing Eye cream har en vejl. udsalgspris på 339 kr. for 15 ml, mens Korres Materia Herba Anti-ageing cream har en vejl. udsalgspris på 469 kr. for 30 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce