Aniston

Miessence

Aniston.dk har testet de naturlige hudplejeprodukter fra Down Under.

Miessence
Økologisk hudpleje og makeup vinder mere og mere indpas i Danmark.

Der er flere både danske og udenlandske producenter, der leverer produkter af varierende kvalitet, og blandt de udenlandske, som indtil videre er ret ukendte i Danmark, findes Miessence.

Bredt økologisk program
Bag navnet Miessence gemmer der sig en meget bred serie af både hudpleje, makeup, rengøringsartikler etc.

Der er således rig mulighed for at "økologisere" hjemmet med Miessence, der blandt andet byder på økologisk tandpasta, økologisk ansigtsmaske, økologisk babypudder, økologisk myggespray, økologisk massageolie og meget meget mere.

De produkter, som Aniston.dk har kastet sig over i denne omgang, er dog udelukkende hudplejeprodukter: Heriblandt Tropicana Body Milk, shampoo, balsam og håndcreme.
ANNONCE
Miessence
Planter og antioxidanter

Alle Miessence-produkterne er enten økologisk eller biologisk certificerede. Ja, de er faktisk certificeret ud fra fødevarestandarder, hvilket er ret atypisk.

De indeholder desuden rene planteekstrakter, masser af vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter.

Miessence er dermed potentielt ikke kun sunde for din hud men også for resten af din krop.

Og så er de blandt andet heller ikke testet på dyr - selvom dyrene sikkert ikke ville tage skade, når nu produkterne er så rene, som de er...

Naturlige, velduftende og lækre
Miessence er således gode produkter, der gavner både dig og miljøet. Men er der så også tale om gode produkter?

Og ja, det er der!

Alle de testede produkter har, som bonus, duftet meget naturligt og lækkert. Og resultatet af de forskellige produkter har også været absolut anbefalelsesværdigt.

Tropicana Body Milk er eksempelvis et bud på en ny absolut favorit body lotion! Den dufter af kokos, og lader tankerne vandre til en solrig strand med varmt sand i... ja, lad os bare sige Australien! Den trænger hurtigt ind og efterlader huden blød uden at være fedtet på nogen måde.

Alt i alt er de produkter, som vi har testet, rigtigt lækre, og selv om de ikke er billige, så er de hver en krone værd.

Du finder de australske produkter fra Miessence her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce