Aniston

Hemp Moisture High

The Body Shop lancerer nu en hudplejeserie til dig med meget tør hud.

Hemp Moisture High
Nu hvor vinteren nærmer sig, er det lækkert med hudpleje, der tilfører masser af fugt.

Det gør The Body Shops helt nye hudplejeserie med hamp.

Aniston.dk har haft fingrene i noget af den nye serie, der er god til dig, der har fået hærget din hud af elementerne eller hvis hud føles en smule stram på grund af tørhed.

God creme til meget tørre hænder
Produktet, vi har kastet os over at teste, er seriens håndcreme "Hemp Hand Protector", der findes i to størrelser af enten 30 eller 100 ml.

Håndcremen blev påført meget tørre hænder med negle, der konsekvent er en lille smule hærget af lidt for meget neglelak og neglelakfjerner, og den gav straks masser af fugt og bløde hænder.

Cremen er så fed, at den næsten ikke er til at trykke ud af tuben, så den trænger heller ikke ind med det samme. Men den suges stille og roligt ind i huden og neglene og bliver altså ikke liggende udenpå hænderne, som visse cremer gør.

Hænderne forbliver godt fugtede i flere timer - også selvom du måtte vaske hænder nogle gange undervejs. Og neglene virker mere hårdføre efter blot et par dages brug af cremen.

Så hvis du har rigtigt tørre hænder og har tid til lige at lade den trænge ind i et par minutter, så er det en rigtig god håndcreme, der dufter naturligt og urteagtigt - nok af hamp??

Hamp i lange baner
Hemp-serien indeholder blandt andet hampefrøolie, som er god til tør hud, og som er dyrket via The Body Shops Community Fair Trade-program.

Hamp har et højt indhold af Omega 3 og er rig på essentielle fedtsyrer, hvilket jo gør den perfekt til at smøre på den tørre hud, som hele 70 % af alle kvinder døjer med.

I serien findes, udover håndcreme i to størrelser, en special edition Hemp Moisture High Balm, som er en multifunktionel creme, der kan anvendes overalt, samt en Hemp Moisturising Wash, en Hemp Body Butter, en Hemp Foot Protector og en Hemp Lip Protector.

Samtlige produkter i serien er pakket i genanvendelige materialer.

The Body Shop Hemp Hand Protector har en vejl. udsalgspris på 50 kr. for 30 ml og 100 kr. for 100 ml. Den øvrige serie koster fra 60 til 160 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce